Connect with us

Ποδόσφαιρο

ΑΠΣ ΠΑΤΡΑΙ: Δεν έχει περιθώρια για απώλειες

Published

on

 

Ο ΑΠΣ Πάτραι πρέπει να πάρει θετικό αποτέλεσμα στον Πύργο από τον Πανηλειακό

 

Τι κι αν ο ιστορικός σύλλογος του ΑΠΣ Πάτραι βρίσκεται στην πρωτελευταία θέση με έναν βαθμό, τι κι αν ακόμη συζητείται η… αδικία από τον διαιτητή Καζάνα στον αγώνα της περασμένης αγωνιστικής με τον Φοίνικα Νέας Επιδαύρου.

Πλέον δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια απωλειών για τους πράσινους και μεθαύριο οι παίκτες θα πρέπει κόντρα στον Πανηλειακό, από τον οποίο και φιλοξενούνται (15:00) για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας να τα δώσουν όλα για τη νίκη.

Εάν το επιτύχουν θα έχουν κάνει την… απόλυτη ανατροπή, θα έχουν φτάσει τους τέσσερις βαθμούς και θα κοιτάζουν τη συνέχεια του δύσκολου αυτού πρωταθλήματος με… άλλο μάτι.

Σε περίπτωση όμως που δεν θα τα καταφέρουν, τότε τα πράγματα για τους ποδοσφαιριστές και επί το πλείστον για τον προπονητή Σταμάτη Σαρρή θα δυσκολέψουν πολύ περισσότερο, καθώς θα έχουν να αναμετρηθούν και με τον κακό τους εαυτό, μιας και στη συνέχεια ακολουθούν δύο ακόμη δύσκολες αναμετρήσεις κι αυτές δεν είναι άλλες από τον Πανγυθεατικό εντός και τον Αθλητικό Όμιλο Μυκόνου εκτός έδρας.

Για την ώρα πάντως το μυαλό όλων είναι στραμμένο στον Πανηλειακό, όπου πρέπει να έρθει πάση θυσία κάποιο θετικό αποτέλεσμα με τον τεχνικό των πράσινων Σταμάτη Σαρρή, ενόψει αυτής συνάντησης να μην έχει προβλήματα κι άπαντες οι παίκτες του είναι διαθέσιμοι.

Η προετοιμασία στο μεταξύ συνεχίστηκε κανονικά σήμερα. Αύριο θα γίνει μια ακόμη προπόνηση και έπειτα θα ανακοινωθεί η αποστολή, που θα ταξιδέψει για τον Πύργο.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟ

Κρίσιμο θεωρείται και για τον Πανηλειακό το προσεχές παιχνίδι που έχει στην έδρα του με τον ΑΠΣ Πάτραι, με τον νέο τεχνικό Θόδωρο Γκάτζιο, να υπολογίζει τους Κασμερίδη και Λίμα, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του τραυματία Π. Τσίγκρηλα. Μιλώντας για τον αγώνα που ακολουθεί ανέφερε: «Η συνέχεια για εμάς είναι δύσκολη, ξεκινώντας από το κυριακάτικο ματς με το Πάτραι, που η νίκη είναι μονόδρομος για εμάς».

ΤΑΣΟΣ Α. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement