Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Lifestyle

Μίνως Μάτσας: Δεν ήξερα ότι η Όλγα ήταν υπουργός – Της είπαν μην ανησυχείς είναι ούφο

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Μίνως Μάτσας αναφέρθηκε στη σχέση του με την Όλγα Κεφαλογιάννη και θυμήθηκε την πρώτη γνωριμία τους.

«Δεν νιώθω κανένα βάρος για το όνομά μου. Η ιστορία του παππού μου είναι μοναδική και του πατέρα μου, ο οποίος έφτιαξε τη δισκογραφική. Ο παππούς μου ηχογράφησε όλους τους ρεμπέτες. Θεωρείται μοναδική η συμβολή του στο τραγούδι», εξήγησε ο Μίνως Μάτσας.

Στη συνέχεια ο ίδιος αναφέρθηκε στον τρόπο που η Όλγα Κεφαλογιάννη του άλλαξε τη ζωή. «Η Όλγα είναι ένας άνθρωπος που μου έχει δώσει τρομερή δύναμη και ενέργεια. Η Όλγα είναι ο λόγος που αποφάσισα να “μετακινηθώ”. Ο γάμος ήταν και για τους δυο μας κεραυνός εν αιθρία. Παντρεύτηκα και έκανα δυο παιδιά μαζί της. Εντάξει είναι μεγάλη αλλαγή στη ζωή μου. Τεράστια αλλαγή».

Μιλώντας για τη γνωριμία τους τόνισε ότι όντως δεν γνώριζε ότι η Όλγα Κεφαλογιάννη ήταν υπουργός ενώ αποκάλυψε τι της είπαν οι άνθρωποι που τον γνωρίζουν. «Δεν ήξερα ότι η Όλγα ήταν υπουργός. Έχει μείνει παροιμειώδες αυτό. Και η Όλγα ήξερε τη δουλειά μου αλλά δεν ήξερε εμένα. Δεν έκανα πλάκα με το ότι δεν συνειδητοποίησα ότι ήταν η υπουργός. Δεν συνδύασα πρόσωπα και πράγματα. Όλοι της είπαν, “μη στεναχωριέσαι, είναι ούφο ο Μίνως τον αγαπάμε έτσι όπως είναι”. Βρεθήκαμε μετά από 8 μήνες και αυτό ήταν όλο».

in.gr


Ροή ειδήσεων

Advertisement