Connect with us

Παναχαϊκή

ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Κομβικό παιχνίδι

Published

on

 

Η Παναχαϊκή αναχώρησε χθες για την Αθήνα καθώς σήμερα (3 μ.μ.) φιλοξενείται από την Ηλιούπολη

 

Παρά τα όποια αγωνιστικά προβλήματα η Παναχαϊκή είναι έτοιμη για το σημερινό (3 μ.μ.) πολύ κρίσιμο παιχνίδι με την Ηλιούπολη για την 5η αγωνιστική της Super League 2.

Κρίσιμο γιατί η Παναχαϊκή με νίκη θα διατηρηθεί στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζει στην Αγυιά το Αιγάλεω.

Η Ηλιούπολη μετά την ήττα της πρεμιέρας μετράει μια ισοπαλία και δύο νίκες. Πιο συγκεκριμένα η ομάδα του Νίκου Παντελή πήρε λευκή ισοπαλία από την ΑΕΚ Β’ και νίκησε εντός έδρας τον Ηρόδοτο με 3-0 και εκτός έδρας τον Ολυμπιακό Β’ με 1-0.

Αυτό σημαίνει ότι η αναμέτρηση για τους κοκκινόμαυρους είναι πολύ δύσκολη και για να πετύχουν τον στόχο τους πρέπει να είναι προσηλωμένοι και πειθαρχημένοι.

Χθες το πρωί πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση της ομάδας και εν συνεχεία ο Σούλης Παπαδόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή. Σε αυτή όπως αναφέραμε χθες δεν βρίσκονται οι Νιλτίνιο και Μυτίδης που είναι τραυματίες αλλά και ο Λινάρδος που είναι τιμωρημένος.

Οι ποδοσφαιριστές λοιπόν που επέλεξε ο Σούλης Παπαδόπουλος και αναχώρησαν χθες για την Αθήνα είναι οι εξής: Χ. Θεοδωράκης, Κολοβούρης, Λιποράσε, Ρουγκάλας, Στεργίδης, Τοπάλ, Τσακμάκης, Λαρέα, Τσιάρας, Ν. Καρακλάιτς, Π. Καρακλάιτς, Χαντί, Κωνσταντακόπουλος, Μπουρλάκης, Σίλβα, Κάρλος, Αλεξόπουλος, Κέρι, Μαραθωνίτης, Τριμμάτης.

 

Σ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ: «Συγκεντρωμένοι για να νικήσουμε»

Ο προπονητής της Παναχαϊκής όπως κάνει κάθε Πέμπτη αναφέρθηκε στον σημερινό αντίπαλο. Ο ίδιος τόνισε ότι η ομάδα της Ηλιούπολης είναι πολύ έμπειρη έχοντας έναν προπονητή που γνωρίζει πολύ καλά την κατηγορία. Για να έρθει η νίκη πρέπει να είναι όλοι συγκεντρωμένοι στον στόχο.

Μεταξύ άλλων ανέφερε: «Την Παρασκευή (σ.σ. σήμερα) έχουμε ένα παιχνίδι με μία ομάδα που έρχεται από δύο καλές νίκες με Ηρόδοτο και Ολυμπιακό Β’ και σίγουρα έχουν πολύ καλή ψυχολογία. Εμείς θα είμαστε έτοιμοι παρά το γεγονός ότι είχαμε δύο μέρες λιγότερες για να προετοιμαστούμε. Είμαστε πανέτοιμοι γι’ αυτό το πολύ σημαντικό παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ έμπειρη ομάδα με έμπειρο προπονητή που γνωρίζει την κατηγορία. Το συγκεκριμένο παιχνίδι θα έχει πολύ τακτική και πάθος.

Όπως σε όλα τα παιχνίδια σεβόμαστε τους αντιπάλους και κυνηγάμε τους τρεις βαθμούς είτε αγωνιζόμαστε εκτός, είτε εντός έδρας. Πιστεύω ότι η πιο συγκεντρωμένη ομάδα θα πάρει και τη νίκη. Μια νίκη θα μας φέρει στην κορυφή και είμαστε προετοιμασμένοι για όλα. Είναι μικρές οι ισορροπίες σε αυτό το πρωτάθλημα και από την μια στιγμή στην άλλη μπορεί να βρεθούμε στα χαμηλά. Έχουμε τρεις απουσίες όμως έχω εμπιστοσύνη σε όλους τους παίκτες και έχουμε δουλέψει πολύ καλά γι’ αυτό το κομβικό παιχνίδι».

 

 

Εκλεκτός ο Τζαμουτζαντώνης

Ο Επαμεινώνδας Τζαμουτζαντώνης από τον Σύνδεσμο Χίου ορίστηκε από την ΚΕΔ της ΕΠΟ να διευθύνει το παιχνίδι της Ηλιούπολης με την Παναχαϊκή για την 5η αγωνιστική της Super League 2.

Βοηθοί του θα είναι ο Παύλος Χρήστος από τη Δυτ. Αττική και ο Γιώργος Δασκαλομαρκάκης από το Ρέθυμνο.

Αναλυτικά όλο το πρόγραμμα με τους διαιτητές έχει ως εξής:

ΣΗΜΕΡΑ (2/11 – 15:00)

ΠΑΟ Ρουφ-Ηρόδοτος

Διαιτητής: Χουλιάρας (Εύβοιας)

Βοηθοί: Πριόνας (Εύβοιας), Φίλος (Βοιωτίας)

 

Ηλιούπολη-Παναχαϊκή

Διαιτητής: Τζαμουτζαντώνης (Χίου)

Βοηθοί: Παύλος (Δυτ. Αττικής), Δασκαλομαρκάκης (Ρεθύμνου)

 

ΑΥΡΙΟ (3/11 – 15:00)

Απόλλων Σμύρνης-Χανιά (13:45)

Διαιτητής: Κουκούλας (Λέσβου)

Βοηθοί: Ψύλλος (Λέσβου), Χλεμπογιάννης (Φωκίδας)

 

Αιγάλεω-Ολυμπιακός Β

Διαιτητής: Κόκκορης (Αρκαδίας)

Βοηθοί: Κύριος, Τσούκας (Αρκαδίας)

 

Καλαμάτα-Επισκοπή (14:30)

Διαιτητής: Τσάκαλης (Ηλείας)

Βοηθοί: Μαραθωνίτης, Μητροφάνης (Αθηνών)

 

Προοδευτική-Κηφισιά

Διαιτητής: Ρούτσης (Κορινθίας)

Βοηθοί: Πάγκαλος (Λασιθίου), Δέτση (Δωδ/νήσου)

 

ΔΕΥΤΕΡΑ (5/11 – 15:15)

Καλλιθέα-ΑΕΚ Β

Διαιτητής: Αλιάγας (Δυτ. Αττικής)

Βοηθοί: Ισσά (Αθηνών), Γουρνιάς (Ανατ. Αττικής)

 Ρεπό: ΟΦ Ιεράπετρας.

 

 

Εργασίες στο γήπεδο της Ηλιούπολης

Πυρετώδεις ήταν οι εργασίες από τον Δήμο Ηλιούπολης για την αναβάθμιση του γηπέδου της πόλης, καθώς μπήκαν και οι τελευταίες «πινελιές».

Το πρωί της Πέμπτης τοποθετήθηκε νέο, σύγχρονο, δημοσιογραφικό booth στο γήπεδο, καθώς οι ανάγκες κάλυψης των αγώνων της ΠΑΕ Ηλιούπολη στη Super League 2 είναι αυξημένες. Επίσης, τα δύο υπάρχοντα δημοσιογραφικά booths ανανεώθηκαν και επανατοποθετήθηκαν στο κέντρο του γηπέδου, μετά από υποδείξεις της ΕΡΤ και της διοργανώτριας.

Φυσικά ο Δήμος έχει προχωρήσει σε συνολικότερες παρεμβάσεις αναβάθμισης του γηπέδου στο σύνολό του. Πιο συγκεκριμένα, έχουν δημιουργηθεί από την αρχή οι κερκίδες των φιλοξενουμένων απέναντι από την κύρια κερκίδα, τοποθετώντας καθίσματα, ενώ έχουν πραγματοποιηθεί εκτενείς εργασίες τόσο στη μικτή ζώνη του γηπέδου, με δημιουργία νέων αιθουσών και ανακαίνιση των υπαρχουσών, όσο και στον χλοοτάπητα, ο οποίος ανανεώθηκε στις αρχές Σεπτεμβρίου.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement