Connect with us

Ελλάδα

«Κιβωτός του Κόσμου»: Κινητικότητα στο σπίτι του πατρός Αντωνίου στη Ραφήνα – Αμίλητη και εκνευρισμένη η πρεσβυτέρα

Published

on

Κινητικότητα καταγράφηκε στη Ραφήνα σε ένα από τα σπίτια που δηλώνει ως κατοικία ο ιδρυτής της Κιβωτού του Κόσμου και η πρεσβυτέρα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου του Star, οι γείτονες όλο το προηγούμενο διάστημα δεν είχαν δει κάποια κίνηση στο σπίτι. Σήμερα, όμως, το απόγευμα, ένα φιλικό ζευγάρι με ένα λευκό αυτοκίνητο έφτασε στο σπίτι του πατρός Αντώνιου.

Επίσης, έξω από το σπίτι υπάρχει ένας φάκελος με αποστολέα την Ελληνική Αστυνομία και παραλήπτη τον πατέρα Αντώνιο.

Άφαντος ο πατήρ Αντώνιος – Εκνευρισμένη και αμίλητη η πρεσβυτέρα

Κι ενώ ο πατέρας Αντώνιος παραμένει άφαντος εδώ και 13 ημέρες, η πρεσβυτέρα, εμφανίστηκε σήμερα στον Κολωνό φεύγοντας από τη δομή της Κιβωτού του Κόσμου.

H κάμερα του Star κατέγραψε την εικόνα. Η πρεσβυτέρα ήταν φανερά εκνευρισμένη και προσπάθησε να αποφύγει τους δημοσιογράφους που της ζήτησαν απαντήσεις για τις καταγγελίες. «Bρε άντε φύγετε από εδώ» τους είπε και αποχώρησε με το αυτοκίνητο του συνεργάτη της που την περίμενε.

Ο εκνευρισμός και ο πανικός της δεν κρύβονταν. Κόντεψε να φτάσει τη μάσκα στο μέτωπο από την αμηχανία της αλλά και για να κρυφτεί από τις κάμερες. Νωρίτερα, χτυπούσε το πόδι της στον δρόμο και το χέρι της στο τζάμι του μικρού αυτοκινήτου με το οποίο έφυγε εμφανώς ταραγμένη όταν την πλησίασαν τα τηλεοπτικά συνεργεία.

Η πρεσβυτέρα βγήκε από την πλαϊνή πόρτα του κτιρίου της Κιβωτού όπου βρίσκεται το διαμέρισμα που έμεναν στη δομή στον Κολωνό.

Ο οδηγός της και στενός συνεργάτης του πατρός Αντωνίου, έβαλε στο πορτ μπαγκάζ ένα σακ βουαγιάζ, ενώ εκείνη εκτός από την τσάντα της, κρατούσε ακόμη μια λευκή σακούλα.

Κιβωτός: Ο πατήρ Αντώνιος δεν αποκλείεται να φιλοξενηθεί σε σπίτι συνεργάτη του στη Βραυρώνα

Στο σπίτι του οδηγού της πρεσβυτέρας βρέθηκε η κάμερα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star. Στο οίκημα μένουν συγγενείς του άνδρα.

Εκεί, δεν αποκλείεται να φιλοξενηθεί για λίγες ημέρες ο ιδρυτής της Κιβωτού του Κόσμου.

Την Παρασκευή το πρωί, λίγα λεπτά πριν από τις 10 έφθασε στην είσοδο του σπιτιού στη Βραυρώνα ένα περιπολικό, και σύμφωνα με πληροφορίες, αστυνομικοί επέδωσαν ένα έγγραφο στους στενούς συνεργάτες του πατέρα Αντωνίου και της πρεσβυτέρας προκειμένου να καταθέσουν.

Κιβωτός – Πατήρ Αντώνιος: «Είναι στενοχωρημένος, απογοητευμένος, υποστηρίζει πως δεν έχει κάνει τίποτα»

«Δεν μπορώ να τον βρω ούτε κι εγώ, σαν συμπαράσταση, έχω πάρει άλλους ανθρώπους, μου λένε “δεν ξέρουμε πού είναι”, ρώτησα αν είναι καλά. Μου λένε “όχι και τόσο, είναι πάρα πολύ στεναχωρημένος με αυτό που γίνεται”» λέει μεταξύ άλλων πρώην τρόφιμος δομής της Κιβωτού, προσθέτοντας πως ο πατήρ Αντώνιος επιμένει πως «δεν έχει κάνει τίποτα».

Πάντως όσο περνάει ο καιρός, τόσο τα στόματα ανοίγουν και οι καταγγελίες πληθαίνουν.

Πρώην φιλοξενούμενη δομής της Κιβωτού υποστηρίζει: «Ήμουν περίπου 6 χρονών, ήμασταν έξω στην αυλή όλα τα κορίτσια. Εκεί που καθόμασταν η κοπέλα αντιμίλησε και ο… της έδωσε ένα χαστούκι στο μάγουλο. Η κοπέλα έφυγε για το δωμάτιό της, έκλαιγε η κοπέλα γιατί ήταν δυνατό το χαστούκι. Ποτέ δεν τον πλησίασα τόσο κοντά επειδή φοβόμουν. Έδινε καμία στον σβέρκο των παιδιών, στα αγόρια ας πούμε όταν έπαιζαν μπάσκετ. Τους έδινε μια σφαλιάρα στον σβέρκο ή τους αποκαλούσε “βλάκες” , “ηλίθιους”, “ανίκανους”, επειδή ας πούμε δεν έβαζαν καλάθι. Ήταν σαν να ήταν ο …. άλλο πρόσωπο τη μια φορά, άλλο πρόσωπο την άλλη».

ενικός

Ροή ειδήσεων

Advertisement