Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

Ο ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας κατά αντιπεριφερειάρχη Δ. Νικολακόπουλου για τις μετακινήσεις των αθλητών στίβου

Δημοσιεύθηκε

στις

Ανακοίνωση του Τμήματος Αθλητισμού της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία αναφορικά με τις δηλώσεις του Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού κ. Νικολακόπουλου:

“Όποιος διάβασε τις δηλώσεις του Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού κ. Νικολακόπουλου θα κατάλαβε καλά πώς ο ίδιος ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΑ για τα ζητήματα που του έθεσε ο Σύνδεσμος προπονητών Στίβου Δυτικής Ελλάδας στην συνάντηση που έγινε πρόσφατα.

Οι προπονητές στίβου με τον Πρόεδρο και τον Γραμματέα τους (Γ. Παπανδρεόπουλος και Κ. Μπούσιας) έθεσαν μεταξύ άλλων το πιο σοβαρό ζήτημα που ταλαιπωρεί σήμερα τα σωματεία του Στίβου, αυτό των μετακινήσεων για τους πανελλήνιους Αγώνες και ζήτησαν από τον κ. Νικολακόπουλο την Οικονομική Ενίσχυση της ΠΔΕ (Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας).

Η απάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού, όπως την κατέγραψε το αθλητικό ρεπορτάζ, ήταν η ακόλουθη: ”Ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση που τα είχε όλα. Μια ατζέντα εξαιρετικά πλούσια που αποτελεί το πρώτο πεδίο συνεννόησης και είμαι βέβαιος ότι θα καλλιεργηθεί (;) και από τις δύο πλευρές για να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα και μάλιστα άμεσα. Γι’ αυτό τον λόγο θα συνεργαστούμε και θα δουλέψουμε στο μέγιστο δυνατό”. Τι άραγε ”θα καλλιεργηθεί και από τις δύο πλευρές;”

Όποιος κατάλαβε…κατάλαβε;

Για την ”ταμπακέρα”, δηλαδή το αίτημα των προπονητών, για οικονομική ενίσχυση των σωματείων για συμμετοχή τους στα πανελλήνια πρωταθλήματα ο κ. Νικολακόπουλος ΔΕΝ είπε ΤΙΠΟΤΑ!

Μπερδεύτηκε ανάμεσα στην χαοτική δήλωσή του που ”λέει” πολλά γενικόλογα, αλλά ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ στο συγκεκριμένο αίτημα!”.


Ροή ειδήσεων

Advertisement