Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

Πλήθος κόσμου για το βιβλίο του Σωτήρη Τριανταφύλλου (Φωτογραφίες)

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Σε μια όμορφη εκδήλωση, παρουσία πλήθους κόσμου στην Αγορά Αργύρη πραγματοποιήθηκε χθες η παρουσίαση Βιβλίου του Σωτήρη Τριανταφύλλου «Τα ΜΜΕ και η δημοσιογραφία σε μετάβαση».

Για το βιβλίο μίλησαν οι Βασίλης Τριανταφύλλου Καθηγητής από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, Γιώτα Αντωνοπούλου αναπληρώτρια καθηγήτρια Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και ο δημοσιογράφος Γιώργος Παναγιωτόπουλος, αναπληρωτής καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών.

Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Κυριάκος Κορτέσης, πρόεδρος Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου, Ηπείρου και Νήσων, Θανάσης Μπαμπανέβας πρόεδρος ΤΕΑΣ  Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου, Ηπείρου και Νήσων. Τη συζήτηση συντόνισε ο δημοσιογράφος Μιχάλης Βασιλάκης, ενώ παρέστησαν εκπρόσωποι φορέων και του δημοσιογραφικού κόσμου.

Το βιβλίο, το οποίο ήδη ταξιδεύει σε ακαδημαϊκό επίπεδο καθώς διδάσκεται στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου στην Σπάρτη και του Παντείου Πανεπιστημίου, είναι αποτέλεσμα μιας πολύχρονης διδακτορικής διατριβής και σύγχρονης έρευνας του συγγραφέα, στο οποίο περιγράφει τις αλλαγές που έχουν σημειωθεί στη δημοσιογραφία και την εργασία των δημοσιογράφων στην ψηφιακή εποχή.

Αλλαγές που υφίστανται πλέον στη δημοσιογραφία, όχι μόνο από τις τεχνολογικές εξελίξεις και την παγκόσμια οικονομική κρίση των τελευταίων αλλά και από την παγκόσμια υγειονομική κρίση του κορωνοϊού που άλλαξε εκ βάθρων το επάγγελμα της δημοσιογραφίας.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement