Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Άνοιξε τις πύλες του το “Δέντρο των Ξωτικών”-ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο πολυχώρος «5 ΕΨΙΛΟΝ» μεταμορφώθηκε σε ένα ονειρικό, παραμυθένιο, χριστουγεννιάτικο τοπίο και υποδέχεται μικρούς και μεγάλους στο «Δέντρο των Ξωτικών».

«Αναπολούμε τα Χριστούγεννα μιας άλλης νοσταλγικής εποχής.
Τότε που όλα ήταν αυθεντικά.
Τότε που πιστεύαμε στο όνειρο, μικροί και μεγάλοι.
Τότε που οι ευχές δίνονταν από καρδιάς»!

Και να, που αυτή η νοσταλγική ανάμνηση έγινε φέτος πραγματικότητα από ανθρώπους με μεράκι κι αγάπη για τη πόλη μας, αγάπη για τα παιδιά, μικρά και μεγάλα.


Ένα παιδικό όνειρο χτίστηκε γύρω από τις ρίζες του υπεραιωνόβιου δέντρου Ban Yan, στον πολυχώρο της 5Ε: Το Δέντρο των Ξωτικών! Ένα μικρό χωριό βγαλμένο από σελίδες χριστουγεννιάτικου παραμυθιού. Κάθε γωνιά του μια ζωντανή cart postal  που θα αποτελέσει και φέτος την καθημερινή μας απόδραση στο Χριστουγεννιάτικο όνειρο.

Λαμπιόνια, χρώματα, ήχοι, παιχνίδια, Χριστουγεννιάτικες μυρωδιές, τα ξωτικά του Αη Βασίλη, μανιτάρια μαγικά, ελάφια και τάρανδοι, ένας μεγαλοπρεπής Άγιος Βασίλης και μια φάτνη που αναβιώνει εκείνη τη μία, τη μοναδική!

Ένα παραμυθένιο σκηνικό, αριστουργηματικά φιλοτεχνημένο από τους expert του είδους και καταξιωμένους εικαστικούς δημιουργούς, Δ. Βούρτση και Π. Βρυώνη και την ομάδα τους. Carouzel και συγκρουόμενα αυτοκινητάκια, παιχνίδια, παιδικές θεατρικές παραστάσεις και συναυλίες, εργαστήρια κατασκευής μαγικών φίλτρων, ξυλοπόδαροι με τα ακροβατικά τους, τύμπανα, αρλεκίνοι, λάβαρα, κρυμμένοι θησαυροί, φαντασμαγορικά σόου πυροτεχνημάτων και πολλά εκπαιδευτικά εργαστήρια τεχνολογίας, εικαστικών, θεάτρου και ανάπτυξης δεξιοτήτων για παιδιά σε μία άκρως εορταστική ατμόσφαιρα! Εδώ και η χριστουγεννιάτικη ΑΓΟΡΑ. Μικρά ξύλινα κουκλίστικα σπιτάκια αποτελούν πόλο έλξης για μικρούς και μεγάλους. Και το μαγαζάκι με δώρα και μικρά ενθύμια μιας αξέχαστης γιορτής, στο «Δέντρο των Ξωτικών».

Από τις 3 Δεκεμβρίου έως τις 7 Ιανουαρίου, ο ιστορικός πολυχώρος «5 ΕΨΙΛΟΝ» μεταμορφώνεται σε ένα ονειρικό, παραμυθένιο, χριστουγεννιάτικο χωριό.
Ευχή και μέλημά μας είναι, να ζωντανέψουμε τη λάμψη των Χριστουγέννων. τής εποχής της αθωότητας και να γυρνάμε πάντα σε αυτό το χωριό.


Ροή ειδήσεων

Advertisement