Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

Γ΄ Εθνική: Ήττα (2-1) του Πάτραι από τον Πανηλειακό

Δημοσιεύθηκε

στις

Η κατρακύλα για τον ΑΠΣ Πάτραι συνεχίζεται, καθώς έχασε -και- στον Πύργο από τον Πανηλειακό με 2-1 (3′ Αντωνιάδης, 23′ Λούσκος / 83′ Λιμάτσι) για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας (4ος όμιλος) και οι πράσινοι μπήκαν σε… μπελάδες.

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ (Θ. Γκάτζιος): Μαντζάρης, Διαμαντόπουλος, Κασμερίδης (63′ Μπαλλός), Δ. Τσίγκρηλας, Αντωνιάδης, Λούσκος, Λίμα (78′ Καλομοίρης), Μπάλλας, Μενσά, Πεντρίνιο (78′ Έλιοτ).

ΑΠΣ ΠΑΤΡΑΙ (Στ. Σαρρής): Βορύλλας, Γερογιάννης (80′ Στανής), Θεοφάνης, Καλαμπόκας (25′ Ζέλος), Φούφουλας, Μαστραντωνάκης, Ν. Βλασσόπουλος (66′ Ζελενίτσας), Παπαγεωργίου (46′ Θ. Βλασσόπουλος), Λιμάτσι, Κυβελίδης, Σαμπανέϊ (74′ Σ. Γερογιάννης).

Σταμάτης Σαρρής: «Αναλαμβάνω την ευθύνη της ήττας»

Για μια ακόμη φορά ο προπονητής του ΑΠΣ Πάτραι Σταμάτης Σαρρής μίλησε με… αλήθειες, λέγοντας στις δηλώσεις του: «Μπήκαμε στον αγωνιστικό χώρο νωθρά με αποτέλεσμα να δεχτούμε δύο γκολ που δεν έπρεπε να το πράξουμε στους εαυτούς μας. Στη συνέχεια και στο δεύτερο ημίχρονο βελτιωθήκαμε, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, αλλά δεν μπορέσαμε να τις εκμεταλλευτούμε και σύμπτωση που επαναλαμβάνεται παύει να είναι…». Και πρόσθεσε: «Αναλαμβάνω την ευθύνη της ήττας από τον Πανηλειακό…».

 

Περισσότερα


Ροή ειδήσεων

Advertisement