Connect with us

Παναχαϊκή

ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Εξαρτάται από την ίδια

Published

on

 

Η Παναχαϊκή υποχώρησε στην 6η θέση και θέλει επειγόντως ενίσχυση

Η Παναχαϊκή μετά την εκτός έδρας ήττα την Παρασκευή από την Ηλιούπολη με 2-1 υποχώρησε στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 8 βαθμούς.

Μια ήττα που φυσικά δεν περίμεναν οι κοκκινόμαυροι όμως καλύτερα που έγινε αυτή την χρονική στιγμή παρά αργότερα. Και αυτό το αναφέρουμε εφόσον θέλουμε να πρωταγωνιστήσουμε στο πρωτάθλημα. Για να γίνει όμως αυτό τον Γενάρη η διοίκηση πρέπει να κάνει μεταγραφές και πάση θυσία χρειάζεται έναν επιθετικό ο οποίος θα έχει ευχέρεια στο σκοράρισμα.

Αν η διοίκηση δεν κάνει προσθήκες τότε μην περιμένουμε τίποτε άλλο από το να διεκδικήσουμε την παραμονή μας στην κατηγορία. Αυτό όμως θα έχει και τα αρνητικά του και ένα από αυτά -το βασικότερο- να χάσει τον κόσμο της. Πολλές φορές έχουμε αναφέρει ότι ο κόσμος της Πάτρας δεν αντέχει άλλο να βλέπει την ιστορική ομάδα της Παναχαϊκής να βρίσκεται σε αυτές τις κατηγορίες. Τα μέχρι τώρα αποτελέσματα που σημείωσαν οι κοκκινόμαυροι είναι αυτά που έφεραν τον κόσμο στο γήπεδο. Οπότε όλοι στην ΠΑΕ πρέπει να καταλάβουν ότι χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα και αυτό αν θέλει τον κόσμο στο πλευρό της. Σε διαφορετική περίπτωση οι κοκκινόμαυροι θα αγωνίζονται δυστυχώς παρουσία ελάχιστων θεατών.

 

 

Ψήφισε τον MVP

Η διοίκηση της Παναχαϊκής θέλοντας να ελαφρύνει το κλίμα μετά την ήττα της Παρασκευής προχώρησε σε έναν διαγωνισμό. Οι φίλαθλοι έβγαλαν τον mvp των αναμετρήσεων μέχρι την 4η αγωνιστική. Ο νικητής που θα προκύψει μετά από κλήρωση θα κερδίσει την επίσημη φανέλα της Παναχαϊκής.

Φυσικά δεν είναι καθόλου δύσκολο να βρει κανείς ποιος είναι ο mvp των πρώτων αγωνιστικών αφού αυτός δεν είναι άλλος από τον Λιποράσε.

Η διαδικασία της ψηφοφορίας θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη 8/12 και ώρα 18:00. Ο νικητής, μεταξύ των συμμετεχόντων, θα ανακοινωθεί την Παρασκευή 9/12.

 

 

Ασταμάτητη η Κηφισιά

Η Κηφισιά συνέχισε τον «χαβά» της στην Super League 2, καθώς επικράτησε 4-0 της Προοδευτικής εκτός έδρας και έκανε το 4×4 όντας μόνη πρώτη στον Νότιο Όμιλο.

Η ομάδα των Βορείων Προαστίων φιγουράρει μόνη πρώτη στην βαθμολογία του Νοτίου Ομίλου όντας στο +2 από Καλαμάτα, Ηλιούπολη και Απόλλωνα Σμύρνης ενώ έχει σημειώσει 10 τέρματα και ακόμα δεν έχει δεχτεί γκολ.

Τα τέρματα της ομάδας του Γιώργου Πετράκη σημείωσαν οι Κουιρουκίδης (45′ & 75′), Τεττέι (52′) και Μαζουλουξής (90′).

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Μάγγος): Αστράς, Καρρίκι, Σινγκ (64′ Γιαννιτσάνης), Ποτουρίδης, Παντελίδης (74′ Αλεξίου), Μεγαρίτης, Πίσσας, Παυλίδης, Νταβιώτης (13′ λ.τ Τσακίρης), Αγγελόπουλος (64′ Παύλας), Ευθυμίου.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Πετράκης): Αναγνωστόπουλος, Σωτηράκος (74′ Μαζουλουξής), Βαφέας, Μπαρμπόσα, Να’α, Πέιος (51′ Γκίνη), Νοικοκυράκης, Παπασάββας, Ταλάλ (74′ Παυλάκης), Κουιρουκίδης (80′ Καλλέργης), Τετέι (80′ Πρίτσας).

 

 

ΥΠΟΔΟΜΕΣ

Οι μάγκες… με τα κοκκινόμαυρα

Την ιστορία της ομάδας κρατάνε ψηλά οι μάγκες του Χάρη Ράντου που για το πρωτάθλημα της 5ης αγωνιστικής της Super League 2 καθάρισαν εκτός έδρας την Ηλιούπολη με το ευρύ 3-0.

Οι κοκκινόμαυροι άνοιξαν το σκορ στο 15’ με γκολ που σημείωσε ο Βατής για να διπλασιάσει τα τέρματα πέντε λεπτά αργότερα ο Ντούνης (0-2). Ο Βατής ήταν αυτός που στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 55’ έκλεισε το σκορ σημειώνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και το τρίτο της ομάδας του.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Ράντος): Γεωργόπουλος, Ανδριακόπουλος, Γερολυμάτος (65´ Ταραλίδης), Σταυρόπουλος, Τασόπουλος, Βατής (80´ Παπαδόπουλος),Διαμαντόπουλος (80´ Κωστέλλος), Κατσαΐτης, Αθανασόπουλος (48´ Σταθόπουλος, λόγω τραυματισμού), Ντούνης, Κουραχάνης (65´ Ξένος).

*Να θυμίσουμε ότι οι ομάδες της Κ16 και Κ14 το Σάββατο για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος «Attica Soccer» ήρθαν ισόπαλοι με 2-2 κόντρα στο Αιγάλεω και έχασαν με 3-0 από την ΑΕΚ αντίστοιχα.

 

 

ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

5η αγωνιστική (4/12)

Αναγέννηση Καρδίτσας – Νίκη Βόλου…………1-0

ΑΕΛ – Θεσπρωτός……………………………………..2-0

ΝΠΣ Βέροια – Αλμωπός Αριδαίας……………….1-0

Μακεδονικός – Ηρακλής……………………………2-0

Παναθηναϊκός Β – Πανσερραϊκός………………0-1

Διαγόρας Ρόδου – ΠΑΟΚ Β……………………….2-3

Απόλλων Πόντου – Απόλλων Λάρισας…..(σήμερα)

Ρεπό: Ηρακλής Λάρισας.

 

ΕΠΟΜΕΝΗ

6η αγωνιστική (11/12)

Απόλλων Λάρισας – Αναγέννηση Καρδίτσας

Νίκη Βόλου – Διαγόρας Ρόδου

ΠΑΟΚ Β – Ηρακλής Λάρισας

Πανσερραϊκός – Μακεδονικός

Ηρακλής – ΝΠΣ Βέροια

Αλμωπός Αριδαίας – ΑΕΛ

Θεσπρωτός – Απόλλων Πόντου

Ρεπό: Παναθηναϊκός Β.

 

 

ΝΟΤΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΠΑΟ Ρουφ – Ηρόδοτος…………………….1-2

Αιγάλεω – Ολυμπιακός Β………………….0-0

Ηλιούπολη – Παναχαϊκή…………………..2-1

Απόλλων Σμύρνης – ΠΑΕ Χανιά………..1-0

Καλαμάτα – ΠΑΕ Επισκοπή………………1-0

Προοδευτική – ΠΑΕ Κηφισιά…………….0-4

Καλλιθέα – ΑΕΚ Β……………………..(σήμερα)

Ρεπό: ΟΦ Ιεράπετρας.

ΕΠΟΜΕΝΗ

6η αγωνιστική (11/12)

Ηρόδοτος – Καλλιθέα

ΑΕΚ Β – Προοδευτική

ΠΑΕ Κηφισιά – ΟΦ Ιεράπετρας

ΠΑΕ Επισκοπή – Απόλλων Σμύρνης

ΠΑΕ Χανιά – Ηλιούπολη

Παναχαϊκή – Αιγάλεω

Ολυμπιακός Β – ΠΑΟ Ρουφ

Ρεπό: Καλαμάτα

 

 

ΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

ΝΟΤΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ροή ειδήσεων

Advertisement