Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ: Ο Εμπορικός Σύλλογος ετοιμάζει… e-market

Published

on

Μέχρι το τέλος του έτους αναμένεται να είναι έτοιμο το σχέδιο για την υλοποίηση του e-market του Εμπορικού Συλλόγου της Πάτρας.

Πρόκειται για το επίσημο e-shop που θα διαμορφωθεί στον διαδικτυακό αέρα για λογαριασμό του Εμπορικού Συλλόγου, συμπεριλαμβάνοντας σε αυτό όλα τα καταστήματα – μέλη του φορέα που έχουν παρουσία στο διαδίκτυο και στα social media.

Η πλατφόρμα αυτή θα έχει την δυνατότητα να φιλοξενήσει τις καταχωρήσεις των τοπικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων, σε διάφορες υποενότητες, ανάλογα με το είδος που δραστηριοποιούνται και την κατηγορία τους.

Σκοπός είναι η πλατφόρμα αυτή να «διαβάζεται» εύκολα από τη Google ώστε να μπορεί ο χρήστης – καταναλωτής  να την βρίσκει άνετα, ενώ στόχος είναι το e–market να έχει μια ανάλογη προσαρμογή με τις σελίδες κοινωνικής διαδικτύωσης.

Σύμφωνα με το σκεπτικό του Εμπορικού Συλλόγου το e–market θα έχει άμεση σχέση με τη λειτουργία του Open Mall και μέσω αυτού θα γίνονται οι διάφορες προσφορές, τα δώρα, τα happenings και οι εκπλήξεις.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι αγορές μέσω διαδικτύου έχουν αυξηθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια, ειδικότερα μετά την καραντίνα και στις τοπικές επιχειρήσεις, ενώ πλέον ένα ποσοστό πάνω από το 30% διαθέτει το δικό της e-shop και ένα ακόμα μεγαλύτερο (πάνω από 80%) σελίδα στα social media.

Ροή ειδήσεων

Advertisement