Connect with us

Μπάσκετ

Ο Προμηθέας υποδέχεται τους Λόντον Λάιονς

Published

on

Ο Προμηθέας υποδέχεται σήμερα στις 7.30 στο “Δ. Τόφαλος” τους Λόντον Λάιονς για την 7η αγωνιστική του Eurocup. Οι Προμηθείς είχαν ηττηθεί την προηγούμενη εβδομάδα στην Πάτρα από την Τουρκ Τέλεκομ σε ένα συναισθηματικά φορτισμένο παιχνίδι με την αποχώρηση του Μάκη Γιατρά και πλέον με τον Γιάννη Χριστόπουλο στο τιμόνι τους θέλουν να πάρουν τη νίκη κόντρα στην αντίπαλη ομάδα.

Στην ευρωπαϊκή διοργάνωση η πατρινή ομάδα μετράει στις έξι πρώτες αγωνιστικές τέσσερις νίκες και δύο ήττες ευελπιστώντας σήμερα να κάνει το 5-2.

Ωστόσο αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο ομάδες που έχει χάσει ο Προμηθέας δηλαδή η τουρκική και η Μπουντούτσνοστ είναι οι ομάδες που φιγουράρουν πιο πάνω από αυτόν στη βαθμολογία.
Από εκεί και πέρα όμως θετικά και αρνητικά αποτελέσματα, οι αθλητές του Χριστόπουλου τα αφήνουν πίσω τους, με τον έμπειρο τεχνικό να θέλει να φέρει έναν αέρα ανανέωσης στην ομάδα.

“Είναι ένα παιχνίδι με υψηλό δείκτη επικινδυνότητας όπως όλα τα ευρωπαϊκά, απέναντι σε μια ομάδα με ποιοτικούς παίκτες” δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πατρινός προπονητής.
Στο στρατόπεδο του Προμηθέα θέλουν διακαώς τη νίκη γιατί εκτός από την βαθμολογική ανάσα που θα πάρουν, θα μπορέσουν να πάνε με ανεβασμένη ψυχολογία και στον αγώνα με τον Απόλλωνα για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Από την πλευρά των παικτών ο Νεμάνια Ντάνγκουμπιτς δήλωσε: “Το σημερινό είναι ένα ακόμη δυνατό παιχνίδι στην έδρα μας, στο οποίο θέλουμε τη νίκη”.

Ροή ειδήσεων

Advertisement