Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Ερασιτεχνικό

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ: Πολλά ντέρμπι και ενδιαφέροντα

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Αρκετά ντέρμπι περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα του Κυπέλλου Ερασιτεχνών της ΕΠΣ Αχαΐας με τον Παναιγιάλειο να αναμετράται ξανά με τον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου στο δημοτικό στάδιο Αιγίου. Οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί και προ ημερών για το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας. Από την άλλη, ο Άρης Πατρών φιλοξενεί τον Δία Σαραβαλίου, στο γήπεδο Προσφυγικών.

Ο Πανμοβριακός Ριόλου θα τεθεί αντιμέτωπος με τη Δόξα Νιφορεΐκων. Ο Ατρόμητος Λάππα θα υποδεχτεί στην έδρα του τον Διαγόρα Βραχνεΐκων, ενώ η Αχαϊκή παίζει εντός έδρας με τον Ίκαρο Λακκόπετρας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα με τους αντίστοιχους διαιτητές είναι οι εξής: (14:30): Δημοτικό Στ. Αιγίου, Παναιγιάλειος-Κεραυνός Αγίου Βασιλείου, Πετρόπουλος, ΕΠΣΑ «Α. Κάνιστρας», Άτλας Α.Σ.-Αετός/Αστραπή, Γιαννόπουλος, «Κ. Ζάρρας» (Σαραβαλίου), Αχαιός Σαραβαλίου-Πήγασος Μπεγουλακίου, Ταξιάρχης, Προσφυγικών, Άρης Πατρών-Δίας Σαραβαλίου, Πράνταλος, Ριόλου, Πανμοβριακός Ριόλου-Δόξα Νιφορεΐκων, Χρονάς, Λάππα, Ατρόμητος Λάππα 2015-Διαγόρας Βραχνεΐκων, Οικονόμου, Δημοτικό Κ. Αχαΐας, Αχαϊκή-Ίκαρος Λακκόπετρας, Μπακόπουλος, Τέμενης, Αστήρ Τέμενης-Αιγείρας Ακράτας ΑΕ, Μάρδας.

Ροή ειδήσεων

Advertisement