Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Μέγαρα: Συνελήφθη Ρομά για τη δολοφονία στον καταυλισμό

Δημοσιεύθηκε

στις

Συνελήφθη ο 36χρoνος Ρομά που πυροβόλησε και σκότωσε έναν 28χρονο, επίσης Ρομά, κατά τη διάρκεια συμπλοκής μέσα στον καταυλισμό των Μεγάρων το βράδυ της Πέμπτης.

Παρέα Ρομά έπειτα από κατανάλωση αλκοόλ λογομάχησαν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Ένας από αυτούς έβγαλε όπλο και πυροβόλησε. Το περιστατικό αυτό, δεν σχετίζεται με τα επεισόδια που ξέσπασαν νωρίτερα στα Μέγαρα με αφορμή τον πυροβολισμό του 16χρονου από αστυνομικό της ΔΙΑΣ στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. αστυνομικοί της Ομάδα ΔΙΑΣ εντόπισαν τον δράστη να οδηγεί το αυτοκίνητο του στο 36ο χιλιόμετρο της Εθνικής οδού Αθηνών-Κορίνθου και κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν στην Αττική Οδό κοντά στην έξοδο της Μαγούλας.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, βραδινές ώρες χθες στη Μαγούλα, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), 36χρονος ημεδαπός, για ανθρωποκτονία. Ειδικότερα, έπειτα από επεισόδιο που σημειώθηκε για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία στον οικισμό Βλυχό Μεγάρων, ο 36χρονος πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα 28χρονο ημεδαπό, πλήττοντάς τον στο θώρακα.

Το θύμα μεταφέρθηκε από οικείους του στο Κέντρο Υγείας Μεγαρέων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Έπειτα από συνεχείς αναζητήσεις, αρχικά εντοπίστηκε από σταθμό Τροχαίας το αυτοκίνητο που επέβαινε ο αναζητούμενος να κινείται στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών- Κορίνθου και στη συνέχεια, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ακολούθησαν το αυτοκίνητο έως την ακινητοποίησή του στην Έξοδο Μαγούλα της Αττικής Οδού.

Ο 36χρονος, οδηγήθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής όπου ταυτοποιήθηκε ως δράστης της ανωτέρω ανθρωποκτονίας.

Ο συλληφθείς με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ενικός


Ροή ειδήσεων

Advertisement