Connect with us

Ποδόσφαιρο

Όπως είχε αποκαλύψει η «Γ», ο Ζήκος στο Πάτραι (Δείτε το δημοσίευμα)

Published

on

 

Η «Γ» είχε αποκαλύψει στο φύλλο της Τρίτης (6/12) ότι ο αντικαταστάτης του Σταμάτη Σαρρή θα είναι ο Ανδρέας Ζήκος ή ο Αλέξης Γαβριλόπουλος. Φυσικά ο Αλέξης Γαβριλόπουλος είναι σε ομάδα Γ’ Εθνικής οπότε δύσκολα θα αποχωρούσε. Ετσι Πάτραι και Ζήκος έχουν συμφωνήσει σε όλα και αυτό που έμελλε ήταν να δηλωθεί αρχικά η παραίτησή του από το Διαγόρα Βραχνεϊκων και εν συνεχεία να ανακοινωθεί από τους «πράσινους».

Ο Διαγόρας εξέδωσε ανακοίνωση ότι οι δρόμοι με τον Ανδρέα Ζήκο χωρίζουν και αυτό που μένει είναι να τον ανακοινώσει και επίσημα ο ΑΠΣ Πάτραι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Διαγόρα: «Ο χωρισμός στην ζωή φέρνει και διαζύγιο. Στο ποδόσφαιρο όμως δεν γίνονται όλα όπως στην ζωή. Γιατί αγαπάς για πάντα αυτό που επέλεξες και ασχολείσαι είτε ως ποδοσφαιριστής, είτε ως παράγοντας, είτε ως προπονητής.

Γι’ αυτό συμφωνείς, διαφωνείς, επιστρέφεις και πάντα, όπως όλοι οφείλουμε επιζητάς κάτι περισσότερο. Με αυτή την σκέψη με τον Ανδρέα Ζήκο ξανά χωρίζουν οι δρόμοι μας όπως πάντα ως φίλοι. Η επιθυμία του και η ανάγκη μιας ομάδας που εκπροσωπεί το Αχαϊκό ποδόσφαιρο στη Γ’ Εθνική, δεν αφήνουν περιθώρια για πολλές σκέψεις. Ευχόμαστε και στους δύο ότι καλύτερο».

Ροή ειδήσεων

Advertisement