Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Νέες καταγγελίες για την «καλλονή»-Κρατείται για να βρεθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Εφετών Δυτ. Ελλάδος καθώς σε βάρος της εκκρεμεί διεθνές ένταλμα σύλληψης

Δημοσιεύθηκε

στις

Στον Εισαγγελέα Εφετών Δυτικής Ελλάδας, στο Αγρίνιο, οδηγείται τις επόμενες μέρες η 34χρονη Σλοβάκα, που συνελήφθη για απάτες κατ’ εξακολούθηση στην Πάτρα και στη Ναύπακτο και σε βάρος της εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης.

Την υπεράσπισή της, ανέλαβε ο Σάκης Κεχαγιόγλου, με τον συνεργάτη του Μανώλη Βαμβουνάκη. Όπως σημειώνει σε δήλωσή του ο κ. Κεχαγιόγλου, η εντολέας του βρισκόταν στις λίστες αναζητούμενων από τον Σεπτέμβριο του 2021.

Ειδικότερα, ο κ. Κεχαγιόγλου, δήλωσε: «Ανέλαβα μαζί με τον συνεργάτη μου Μανώλη Βαμβουνάκη, την υπεράσπιση της κατηγορούμενης για απάτες κατ’ εξακολούθηση, υπηκόου Σλοβακίας, Maria Geleticova, εναντίον της οποίας εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης και η οποία βρισκόταν στις λίστες αναζητούμενων από τις 2 Σεπτεμβρίου 2021. Τις αμέσως επόμενες ημέρες αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Εφετών Δυτικής Στερεάς Ελλάδας».

Υπενθυμίζουμε ότι στον εντοπισμό της να οδήγησε ένας οδηγός ταξί ο οποίος τη μετέφερε από την Ναύπακτο και τον διαβεβαίωσε ότι θα καταθέσει ηλεκτρονικά στον τραπεζικό του λογαριασμό το αντίτιμο για την κούρσα, πράγμα που δεν έκανε, όπως συνηθίζει. Ο οδηγός την κατήγγειλε στην Ασφάλεια Ναυπάκτου, οι άνδρες της οποίας συνέλαβαν την όμορφη Σλοβάκα στο ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει, σώζοντας έτσι τον ιδιοκτήτη του από ένα ακόμη «φέσι».

Ροή ειδήσεων

Advertisement