Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Lifestyle

Τα ζώδια σήμερα(10/12)

Δημοσιεύθηκε

στις

Κριός
Θα νιώθεις αρκετή πίεση αλλά δεν πρέπει να υποκύψεις με τίποτα σε αυτήν την κατάσταση. Είναι αρκετά τα ζητήματα που θα προκύψουν και θα ζητούν μια λύση. Απόφυγε κάθε βιαστική απόφαση, γιατί ρισκάρεις να ανακατέψεις και τις καταστάσεις που φαίνεται να έχουν μπει σε μια σειρά. Όπως και να έχει, διατήρησε μια ψύχραιμη στάση και μην παρασύρεσαι.

Ταύρος
Μπορεί μέσα στη γενικότερη αναστάτωση που επικρατεί στη ζωή σου να μην το καταλαβαίνεις, αλλά αυτή η περίοδος δε είναι καθόλου κακή για το ζώδιό σου. Τα πράγματα εξελίσσονται όπως θέλεις και μπορείς να χαρείς με πολλά γεγονότα που συμβαίνουν γύρω σου. Συνέχισε να είσαι σε καλή διάθεση και όλα θα πάνε ακόμα καλύτερα.

Δίδυμοι
Είναι κάποιες καταστάσεις που σε προβληματίζουν και επειδή νιώθεις ότι δεν μπορείς να κάνεις κάτι γι’ αυτές, τις αφήνεις άλυτες και μονίμως τις αποφεύγεις. Με αυτήν την τακτική όμως δεν θα μπορέσεις να ξεφύγεις. Βάλε κάτω τη λογική σου και δώσε λύσεις, ακόμα κι αν πρέπει να αλλάξεις κάποιες παγιωμένες απόψεις και τακτικές σου.

Καρκίνος
Πρόσεξε πολύ σήμερα τις κινήσεις που θα κάνεις καθώς κάποιες αποφάσεις θα είναι καθοριστικές για το μέλλον σου. Μην κρίνεις επιπόλαια τα ζητήματα που σε απασχολούν. Η μέρα σε βοηθάει σημαντικά να κάνεις τις σωστές αλλαγές στους τομείς που σε προβληματίζουν.

Λέων
Θα πρέπει να ασχοληθείς λίγο με το παρελθόν! Ζητήματα που έχουν μείνει άλυτα προκύπτουν και πάλι και μάλλον είναι η ώρα να τα δεις πολύ σοβαρά και να βρεις τις κατάλληλες λύσεις. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάνεις βιαστικές κινήσεις… Ίσα-ίσα θα χρειαστεί να είσαι ψύχραιμος και έτοιμος για όλα. Μίλησε με κάποια άτομα που μπορούν να σε βοηθήσουν και μην προσπαθήσεις να αποδείξεις κάτι, φτάνοντας στα όριά σου.

Παρθένος
Σήμερα είναι μια από αυτές τις μέρες που δυσκολεύεσαι να καταλάβεις τι συμβαίνει γύρω σου. Μάλλον πρέπει να επαναπροσδιορίσεις τις προτεραιότητές σου, γιατί θα είναι δύσκολο να οργανωθείς. Αν προγραμματίσεις τις δουλειές σου και κάνεις ότι πρέπει να γίνει, είναι σίγουρο ότι όλα τα υπόλοιπα θα μπουν στη θέση τους χωρίς να το καταλάβεις.

Ζυγός
Σήμερα μπορείς να ηρεμήσεις, καθώς φαίνεται ότι τα ζητήματά σου έχουν μπει σε μια σειρά και όλα εξελίσσονται όπως θέλεις. Μπορείς να προχωρήσεις τα σχέδιά σου και θα δεις ότι ακόμα και κάποια εμπόδια που σε καθυστερούσαν, τώρα ξεπερνιούνται χωρίς ιδιαίτερο κόπο.

Σκορπιός
Μην κάνεις πίσω σήμερα μπροστά στα προβλήματα που θα προκύψουν. Έχεις κάθε δυνατότητα να τα λύσεις προς όφελός σου, αλλά έχεις και τη συμπαράσταση φίλων, που βρίσκονται δίπλα σου για να σε βοηθήσουν. Ό,τι κι αν γίνει, να είσαι ήρεμος και σίγουρος για τον εαυτό σου.

Τοξότης
Οι καθυστερήσεις αλλά και τα προβλήματα δεν θα λείπουν σήμερα από τη ζωή σου και καλό είναι να είσαι έτοιμος για όλα. Μην αιφνιδιαστείς και αφήσεις τα σχέδιά σου. Καλό είναι να μείνεις σταθερός στις απόψεις αλλά και στις τακτικές σου, για να δώσεις οριστικές λύσεις σε όσα προκύπτουν.

Αιγόκερως
Είναι μια πολύ καλή μέρα η σημερινή για εσένα, ενώ θα καταφέρεις να συγκεντρωθείς και να δεις με μεγαλύτερη ωριμότητα και ρεαλισμό όλα όσα σε απασχολούν. Έχε το νου σου για κάθε ευκαιρία που θα παρουσιαστεί και θα αφορά τα σχέδιά σου.

Υδροχόος
Η ενέργεια που αισθάνεσαι σήμερα έχει δύο πλευρές. Απ’ τη μία σου δίνει την ώθηση να κάνεις κάποιες κινήσεις για να λύσεις τα προβλήματα που σε απασχολούν, απ’ την άλλη κινδυνεύεις να παρασυρθείς από εκνευρισμούς και να δημιουργήσεις περισσότερα προβλήματα από αυτά που ήδη έχεις. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και μίλησε με τους δικούς σου ανθρώπους.

Ιχθύες
Οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές και σήμερα θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση και θα σε οδηγήσουν στη λύση προβλημάτων που θα προκύψουν εκεί που δεν τα περιμένεις. Ό,τι κι αν γίνει, μη χάσεις την ψυχραιμία σου γιατί μαζί θα χάσεις και το δίκιο σου.

Ροή ειδήσεων

Advertisement