Connect with us

Ποδόσφαιρο

ΑΠΣ ΠΑΤΡΑΙ: Νίκη με Πανθυγεατικό για να έχει ελπίδες

Published

on

 

ΑΠΣ Πάτραι-Πανγυθεατικός σήμερα (18:30) στο γήπεδο Προσφυγικών και ο Ανδρέας Ζήκος θέλει να ξεκινήσει με το… δεξί τις υποχρεώσεις του στον πάγκο των πράσινων για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας (4ος όμιλος).

Ένα παιχνίδι, που πρέπει να κερδηθεί πάση θυσία, εάν θέλει ο ιστορικός σύλλογος του ΑΠΣ Πάτραι να έχει ελπίδα στην υπόθεση παραμονής. Το θετικό είναι ότι εν όψει αυτής της δύσκολης αναμέτρησης, δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα κι όλοι οι παίκτες είναι διαθέσιμοι. Στο μεταξύ, o Παναγιώτης Κακρίδης από τον σύνδεσμο διαιτητών Κορίνθου, θα διευθύνει την αναμέτρηση ΑΠΣ Πάτραι-Πανγυθεατικός, που θα διεξαχθεί (18.30) στο γήπεδο των Προσφυγικών για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας (4ος όμιλος).

Βοηθούς θα έχει τους Θεοδωρόπουλο και Κλεπετσάνη από τον ίδιο σύνδεσμο. Τα άλλα παιχνίδια της ίδιας αγωνιστικής ημέρας που θα γίνουν σήμερα με τους αντίστοιχους διαιτητές είναι τα εξής: (15:00): Ερμιονίδα-Παναργειακός: Λιάρος (Λακωνίας), ΑΟ Διαβολιτσίου-ΑΕ Μυκόνου: Παναγιωταράς (Αθηνών), Αίας Γαστ.-Ιαλυσός: Φωκάς (Αχαΐας), Μπάστας (Ζακύνθου), Σωτηρόπουλος (Αχαΐας), Ρόδος-Πανιώνιος: Ζαχαρόπουλος (Αττικής), ΑΟ Πυλίου-Πανηλειακός: Νικολάου (Αθηνών), Φοίνικας Ν. Επιδαύρου-Αιολικός: Πατεράκης (Αθηνών).

Τ. Αγγ.

Ροή ειδήσεων

Advertisement