Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Δολοφονία στο Μαρούσι: Σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα αντιμετώπιζε η 17χρονη που μαχαίρωσε την 22χρονη

Δημοσιεύθηκε

στις

Η 17χρονη μαθήτρια που με ένα μαχαίρι κατακρεούργησε την 22χρονη φίλη της στο Μαρούσι, δεν είχε να πει πολλά στους αστυνομικούς που της πέρασαν χειροπέδες.

Όλα δείχνουν οτι τα σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετώπιζε -ελάμβανε μάλιστα και βαριά φαρμακευτική αγωγή– κρύβονται πίσω από το άγριο φονικό, λίγο μετά τις 6 το απογευμα της Κυριακής, σε κεντρικό σημείο του Αμαρουσίου.

Η δράστις, παιδί γνωστής οικογενείας της περιοχής και κόρη γιατρού,  φιλοξενούσε τη φίλης της με την οποία ηταν στενά δεμένες και, κάτω από συνθήκες που δεν εχουν διευκρινιστεί, αρπάζοντας ένα μαχαίρι και καρφώνοντάς το στο λαιμό της 22χρονης, έφθασε στο έγκλημα.

Στις 6:20 το απόγευμα,  η γιαγιά του θύματος, τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση και ενημέρωσε για την τραγωδία. Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ που έφθασαν στο σημείο συνέλαβαν την ανήλικη δολοφόνο και την οδήγησαν στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής.

Οι γονείς της συλληφθείσας είπαν στους αστυνομικούς για τα σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το παιδί τους και τη φαρμακευτική αγωγή που ελάμβανε.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του  protothema.gr, η μητέρα της δράστιδος είπε στους αστυνομικούς ότι μπήκε μέσα στο δωμάτιο και είδε το παιδί της βουτηγμένο στο αίμα. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η 17χρονη είπε στους αστυνομικούς πως γνώριζε από το καλοκαίρι την 22χρονη.

Αυτό που μένει είναι να πέσει «φως» στις συνθήκες που στήθηκε το σκηνικό του θανάτου και να διευκρινιστεί τι ήταν αυτό που όπλισε το χέρι της μαθήτριας μέσα στο διαμέρισμα της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου.

«Την 17χρονη και την οικογένειά της τη γνωρίζουμε κάλα, οι γονείς της είναι εξαίρετοι άνθρωποι», τόνισε γειτόνισσα. Και πρόσθεσε ότι η ανήλικη αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα: «Η νεαρά αντιμετώπιζε κάποια ψυχικά προβλήματα. Ήταν μία οικογένεια υπεράνω κάθε υποψίας. Δεν υπήρχαν ποτέ τσακωμοί» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Έγκλημα στο Μαρούσι δηλώσεις γειτόνισσας
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ


Ροή ειδήσεων

Advertisement