Connect with us

Τοπική αγορά

Ο Αι Βασίλης φέρνει τα δώρα στη… γειτονιά σας @ Ραγδαία ανάπτυξη των «Έξυπνων Ταχυμεταφορών» στη Δυτική Ελλάδα

Στην Πάτρα το δίκτυο «Smartpoint Lockers» της ACS, απάντηση της BOX NOW

Published

on

Μετά την εγκατάσταση του δίκτυου Lockers με τα έξυπνα «Γραμματοκιβώτια Γειτονιάς» σε όλη τη Δυτική Ελλάδα της BOX NOW, η ACS ανακοίνωσε την επέκταση των δικών της Smartpoint και στην Πάτρα.

Πλέον, με Smartpoint και BOX NOW, δεν χρειάζεται να περιμένει κανείς τον courier στο σπίτι ή στο γραφείο για να παραλάβει το δέμα. Έχει τη δυνατότητα να παραλάβει την ηλεκτρονική παραγγελία εύκολα και γρήγορα, 24 ώρες την ημέρα, 7 μέρες την εβδομάδα με μια απλή επίσκεψη στο κουτί Ταχυμεταφορών της γειτονιάς!

Η ACS
Μέχρι τα τέλη του έτους αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί στην Πάτρα το δίκτυο με τα Smartpoint Lockers της ACS, μια νέα επιχειρηματική πρακτική που εξοικονομεί χρόνο και κόστος στις Ταχυμεταφορές.
Τα ACS Smartpoint Lockers («έξυπνες» θυρίδες), βρίσκονται αυτή τη στιγμή τοποθετημένα σε σταθμούς πάρκινγκ PolisPark και Cityzen, σε σούπερ μάρκετ My Market και σε πρατήρια Shell, ενώ επεκτείνονται γοργά σε όλη την Ελλάδα και την επέκταση του δικτύου και στην Πάτρα θα έχουν φτάσει τα 100.
Εκτός όμως από μια πολύ βολική λύση παραλαβής, τα Smartpoint Lockers αποτελούν μια βιώσιμη λύση για τον πλανήτη, καθώς συμβάλλουν στην ελάττωση των μετακινήσεων, κάτι που με τη σειρά του συμβάλλει στη μείωση του ανθρακικού αποτυπώματος.
Με τα ACS Smartpoint Lockers το συνεργαζόμενο ηλεκτρονικό κατάστημα (στο οποίο παρέχεται δωρεάν το plugin από την ACS), προσφέρει στον πελάτη τη δυνατότητα να παραλάβει την παραγγελία του οποιαδήποτε ώρα ή ημέρα επιθυμεί (24/7), εύκολα και γρήγορα, από το κοντινότερο ACS Smart Point, με τη χρήση ενός μοναδικού κωδικού (PIN) που έχει λάβει στο κινητό του.


Η BOX NOW
Η BOX NOW η οποία έχει ήδη εγκατασταθεί στην Πάτρα, τον Πύργο και το Αγρίνιο, μέσα στο 2022, νιώθει ήδη την «ανάσα» των Smartpoint Lockers της ACS γι αυτό και επεκτείνει για όλο τον Δεκέμβριο την αποστολή δέμα/δώρου τους, από Locker σε Locker, σε όλα τα σημεία της Ελλάδας, με κόστος μόνο 1 ευρώ!
Με το εκτεταμένο πανελλαδικό δίκτυο Lockers, που ξεπερνά τα 1200, την αυθημερόν παράδοση στην Αττική και την επόμενη ημέρα σε όλη την ηπειρωτική Ελλάδα και την Πάτρα, αλλά και τη δυνατότητα παραλαβής 24/7 για τον καταναλωτή κοντά στο σπίτι ή την εργασία του, η BOX NOW αποτελεί την καλύτερη επιλογή για όλες τις ανάγκες αποστολής δεμάτων.
Η αποστολή από locker σε locker BOX NOW είναι εξαιρετικά απλή: Ο ενδιαφερόμενος, είτε πρόκειται για εταιρεία είτε για ιδιώτη, μπορεί να προγραμματίσει την αποστολή του δέματός του στον ιστότοπο της BOX NOW, ακολουθώντας τα απαραίτητα βήματα. Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας και την πληρωμή, εκτυπώνει τα στοιχεία του παραλήπτη, τα κολλάει στο δέμα και το τοποθετεί στο Locker που βρίσκεται κοντά του ή έχει επιλέξει, μέσα σε 24 ώρες.
Αμέσως, ο παραλήπτης ειδοποιείται για το δέμα του και μπορεί οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας να πάει στο Αυτόματο Μηχάνημα Παραλαβής Δεμάτων για να το παραλάβει, πληκτρολογώντας τον 6ψήφιο κωδικό που του έχει αποσταλεί ώστε να ανοίξει η θυρίδα.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement