Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ: Έδειξαν την κλάση τους οι εκατό «λιλιπούτιοι καρατερίστες»

Δημοσιεύθηκε

στις

Την ευκαιρία να… ξεσκάσουν από τα μαθήματα και παράλληλα να δείξουν την κλάση τους -σε όλα όσα έχουν μάθει από το τέως μέλος της Εθνικής Ελλάδας 2004 του αθλητικού συλλόγου ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ «Λέων» Γιώργο Σταυρόπουλο-, είχαν οι εκατό «καρατερίστες» ηλικίας από 5 έως 12 ετών, που πήραν μέρος στο event που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή στο κλειστό του Παμπελοποννησιακού Σταδίου «Κ. Πετρόπουλος».

Σε αυτή τη γιορτή έλαβαν μέρος όχι μόνο αθλητές από τον συγκεκριμένο σύλλογο, αλλά και αυτοί από τον σύλλογο «Δόξα», «Α.Σ. Αχαιοί» και «Α.Σ. Κίνηση» αντίστοιχα, παρουσία των προπονητών Α. Παπαδάτου, Α. Γεωργακόπουλου και Χρ. Ανδριακόπουλου.

Αρκετοί φίλοι του αθλήματος παρακολούθησαν τις επιδείξεις των μικρών αθλητών κι χειροκρότησαν τις προσπάθειές τους.

Ο αθλητικός σύλλογος «Λέων», αφού ευχαρίστησε για την παρουσία του τον Ερυθρό Σταυρό τίμησε και το τμήμα Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών Πάτρας, παραδίδοντάς τους δύο οξύμετρα κι ένα πιεσόμετρο.

Παράλληλα οι ιθύνοντες τον σύλλογο ευχαριστούν τον Δήμο Πατρέων για την αμέριστη βοήθειά του.

*Οι αθλητές που αγωνίστηκαν φορούσαν ειδικούς θώρακες χρώματος μπλε ή κόκκινο κι όταν έριχναν κλοτσιά στον αντίπαλό τους, έπαιρναν αυτόματα τον πόντο, καθώς αυτοί ήταν συνδεδεμένοι με τον ηλεκτρονικό πίνακα.

Περισσότερα


Ροή ειδήσεων

Advertisement