Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Τιμητική διάκριση από το ΕΑΠ στο Μουσείο Τύπου της ΕΣΗΕΠΗΝ

Δημοσιεύθηκε

στις

Τιμητική διάκριση απένειμε στο Μουσείο Τύπου της Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Πελοποννήσου-Ηπείρου-Νήσων ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, Καθηγητής Ιωάννη Καλαβρουζιώτης, για την διαχρονική προσφορά του φορέα στην ενημέρωση εκπαιδευτικών θεμάτων και της έρευνας.

Την διάκριση παρέλαβαν ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Μουσείου Τύπου της ΕΣΗΕΠΗΝ, Μιχάλης Βασιλάκης και ο Γενικός Γραμματέας, Γιώργος Ηλιόπουλος. Οι εκπρόσωποι του Μουσείου Τύπου εξέφρασαν προς τον κ. Καλαβρουζιώτη τις θερμές ευχαριστίες του ΔΣ για την απονομή της τιμητικής διάκρισης ενώ τόνισαν ότι η συνεργασία των δύο πλευρών θα αποκτήσει έμπρακτη αξία μετά από την πρόσφατη υπογραφή του Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ του ΕΑΠ και του πολιτιστικού φορέα της ΕΣΗΕΠΗΝ.
Τον κ. Καλαβρουζιώτη συνόδευε η συνεργάτιδα του Γραφείου Προέδρου του ΕΑΠ, Ειρήνη Τερέζη. Ξεναγήθηκαν στους χώρους του Μουσείου Τύπου και τους έγινε παρουσίαση των σκοπών του, καθώς και του έργου της ψηφιοποίησης που έχει γίνει και διατίθεται ως ανοικτό αρχείο στο διαδίκτυο. Παράλληλα, έγινε ανταλλαγή
απόψεων για την συνδιοργάνωση εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων προς όφελος της κοινωνίας, της εκπαίδευσης και της έρευνας.

Περισσότερα
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement