Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Τραγωδία στην Αχαΐα -Βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του ο 48χρονος κυνηγός- Δίπλα του βρέθηκαν τα σκυλιά του

Published

on

Νεότερη ενημέρωση: Ανασύρθηκε η σορός του άτυχου 48χρονου.

Σοκ στην Πάτρα για τον άτυχο 48χρονο κυνηγό και ιδιοκτήτη καταστήματος εστίασης, ο οποίος βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο Παναχαϊκό Ορος, κοντα στα παλια ρανταρ. Δίπλα του παρέμεναν πιστοί σύντροφοι τα κυνηγόσκυλά του.

Ο 48χρονος είχε ενημερώσει τους οικείους του ότι θα πήγαινε για κυνήγι, αλλά δυστυώς δεν επέστρεψε.

Στο σημείο από νωρίς το πρωί είχαν ξεκινήσει έρευνες από δύο ορειβατικές ομάδες έρευνας και διάσωσης της 6ης ΕΜΑΚ με τη συνδρομή δύο εκπαιδευμένων σκύλων.
Αυτήν την ώρα γίνεται ανάσυρση της σορού από το σημείο από τις διασωστικές δυνάμεις. Σύμφωνα με πληροοφρίες η απόσταση από το σημείο εντοπισμού του μέχρι τον δρόμο είναι διάρκειας μισής ώρας περίπου.

Πρώτη ενημέρωση: Οι διασωστικές δυνάμεις που έκαναν αναζητήσεις από νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης
Πριν λίγη ώρα εντοπίστηκαν σε ρεματιά τα δύο σκυλιά του του 48χρονου.

Από νωρίς το πρωϊ ξεκίνησε και πάλι η αναζήτηση του 48χρονου επιχειρηματία που έχουν χαθεί τα ίχνη του, από χθες το μεσημέρι όταν ανέβηκε στο Παναχαϊκό Όρος για να κυνηγήσει.
Εκτός από τον εκπαιδευμένο σκύλο στην “μάχη” του εντοπισμού του άνδρα έχουν ενταχθεί drone, ενώ οι ομάδες ερευνών ενισχύθηκαν με δύο ομάδες της ΕΜΑΚ, αλλά και δασοκομάντος, πέραν των αστυνομικών δυνάμεων και των εθελοντικών ομάδες.

Η τραγική εξέλιξη έχει συγκλονίσει την οικογένειά του αλλά και φίλους και γνωστούς. Ο άτυχος άνδρας διατηρούσε κατάστημα εστίασης σε κεντρικό σημείο της πόλης.
Ο 48χρονος είχε ενημερώσει τους οικείους του ότι θα πήγαινε για κυνήγι, δεν επέστρεψε ποτέ με αποτέλεσμα να ανησυχήσουν.

Το αυτοκίνητό του εντοπίστηκε σταθμευμένο σε σημείο κοντά σε κεραίες κινητής τηλεφωνίας, στην περιοχή “Βρύση του Καλόγερου”, νωρίς το απόγευμα.
Μέχρι αργά τη νύχτα βρίσκονταν σε εξέλιξη οι έρευνες, όμως, υπήρχε πυκνή ομίχλη με αποτέλεσμα να δυσχεραίνεται ο εντοπισμός του.

Οι διωκτικές αρχές είχαν στα χέρια τους το τελευταίο στίγμα του κινητού τηλεφώνου του αγνοούμενου, ωστόσο λόγω τους ασθενούς σήματος στην περιοχή, το εύρος του στίγματος είναι αρκετά μεγάλο.

Στην επιχείρηση εντοπισμού και διάσωσης συμμετέχουν δυνάμεις της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρας, μαζί με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο, κλιμάκιο της Αστυνομίας, αλλά και μέλη του Ορειβατικού Συλλόγου που γνωρίζουν καλά το ανάγλυφο της περιοχής.

Ροή ειδήσεων

Advertisement