Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Λοιπά Αθλήματα

Πανέτοιμοι για νέες διακρίσεις οι Αχαιοί πυγμάχοι

Δημοσιεύθηκε

στις

 Έτοιμοι να ανέβουν στο ρινγκ είναι οι αθλητές και αθλήτριες των πατρινών ομάδων που θα πάρουν μέρος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών και γυναικών Elite.  Η πυγμαχία είναι ένα άθλημα με μεγάλες επιτυχίες όλα αυτά τα χρόνια με τους πυγμάχους των τοπικών συλλόγων να αναμένεται και πάλι να κάνουν την διαφορά.

Στο μεγάλο πρωτάθλημα ανδρών και γυναικών θα πάρουν μέρος η Παναχαϊκή, η ΕΑΠ, η Άμυνα και η ΠΥΓΜΗ.

Συγκεκριμένα υπό τις οδηγίες του Νίκου Πλέα θα αγωνισθούν οι Χρυσούλα Πλέα, Αντωνία Γιαννακόπουλου, Φωτεινή Πλέα, Δημήτρης Αθανασίου, Ζαφείρης  Μιχαλιτσάνος και Γιώργος Ξυροραφάς.

Με τρεις πυγμάχους θα δώσει το παρών η ΕΑΠ του Γιάννη Χαζάπη, οι οποίοι είναι οι Αντώνης Αγγελόπουλος, Λουενα Ζούμπερι και Ηρώ Τζανη.

Με τρεις πυγμάχους θα συμμετάσχει και η Άμυνα του Μάριου Καπερώνη. Συγκεκριμένα θα ανέβουν στο ρινγκ οι Κωνσταντίνος Κατσαϊτης, Βασιλική Σήτα και Βαρβάρα Μπινιέρη.

Τέλος για την ΠΥΓΜΗ υπό τις οδηγίες του Λάμπρου Μιχαλόπουλου θα αγωνισθεί ο Παναγιώτης Θανασούλιας.

Στους σημερινούς αγώνες θα αναμετρηθούν στα 63.5 κιλά ο  Παναγιώτης Θανασιούλας της ΠΥΓΜΗ με τον Δημήτρη Αθανασίου της Παναχαϊκής και στα 71 κιλά ο Γεώργιος Ξυροραφάς της Παναχαϊκής θα παίξει με τον Αθανάσιο Ψαρά του Αίολου.

 

ΑΜΑΛΙΑ ΛΑΛΙΩΤΗ


Ροή ειδήσεων

Advertisement