Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Ένα ακόμη χρυσό μετάλλιο για το καλλιτεχνικό ζευγάρι της Πάτρας- Επιτυχία για τη Δήμητρα και τον Πάτρικ

Published

on

Το «χρυσό» καλλιτεχνικό ζευγάρι της Πάτρας, Δήμητρα Γκεζερλή και Patrick Kolodziejski, έφεραν ένα ακόμη μετάλλιο διατηρώντας εδώ και έξι χρόνια την πρωτιά στο Πρωτάθλημα Ελλάδας αθλητικού  χορού  και στην κατηγορία Professional Ballroom.

Το Πρωτάθλημα διοργανώθηκε στις 4 Δεκεμβρίου, από το Εθνικό Συμβούλιο χορού και την Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητικού χορού, στο  κλειστό γήπεδο Χαρά Καρυάμη στο Ν. Ηράκλειο Αττικής.

Το γνωστό για τις επιτυχίες του, καλλιτεχνικό ζευγάρι έχει επανειλημμένα εκπροσωπήσει την Πάτρα σε  πανευρωπαϊκούς και παγκόσμιους διαγωνισμούς αθλητικού χορού κατακτώντας  σειρά χρυσών μεταλλίων. Οι αγώνες αθλητικού χορού προάγουν το χορό από καλλιτεχνική έκφραση σε άθλημα και φυσικά  αξιολογούν τους αθλητές τόσο σε τεχνικό όσο και σε καλλιτεχνικό επίπεδο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Δήμητρα και ο Πάτρικ που είναι ζευγάρι και στη ζωή, απέκτησαν μόλις τον Οκτώβριο τον γιό τους Πάτρικ – Αλέξιο αλλά κατάφεραν να προετοιμαστούν και να διατηρήσουν την πρωτιά τους στο ελληνικό πρωτάθλημα που διοργανώθηκε δύο μήνες μετά!

Ροή ειδήσεων

Advertisement