Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Lifestyle

Μυστήριο με την Ρένα Κουμιώτη – Έφυγε ξαφνικά από το Γηροκομείο Αθηνών

Δημοσιεύθηκε

στις

Η Ρένα Κουμιώτη πριν προλάβει να συμπληρώσει έναν μήνα φιλοξενίας στο Γηροκομείο Αθηνών, αποφάσισε να το εγκαταλείψει ξαφνικά.

Για «εξαφάνιση θρίλερ» κάνει λόγο η εφημερίδα Espresso. Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, η τραγουδίστρια, η οποία έχει συνδέσει το όνομά της με την εποχή των μεγάλων επιτυχιών της δεκαετίας του ’70, ύστερα από δική της απόφαση, αλλά και φιλικού της προσώπου, έφυγε από το ίδρυμα εν μία νυκτί.

«Και μπορεί η ίδια να έδειχνε απόλυτα ικανοποιημένη από τους ανθρώπους του ιδρύματος, από την άψογη συμπεριφορά όλων καθώς και από την αγαπημένη της φίλη Μαίρη Λίντα, η οποία φιλοξενούνταν σε διπλανό δωμάτιο, ωστόσο, φαίνεται πως δεν μπόρεσε ποτέ να ξεπεράσει τη θαλπωρή του δικού της οικείου περιβάλλοντος» αναφέρει η εφημερίδα.

Δεν έχει γίνει γνωστό σε ποιο σπίτι θα φιλοξενηθεί ή αν θα επιστρέψει στο δικό της.

Ρένα Κουμιώτη: Ο θάνατος του πρωτότοκου γιου της

Τον περασμένο Ιούλιο έφυγε από τη ζωή ο πρωτότοκος γιος της, Νίκος Σαββίδης, από ανακοπή καρδιάς.

H τραγουδίστρια δεν έδωσε το «παρών» στην κηδεία του, που έγινε στο παρεκκλήσι του κοιμητηρίου του Ελληνικού, λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει και τα οποία δεν της επιτρέπουν συγκινήσεις.

Ο 61χρονος ήταν και καρπός του έρωτά της με τον Σταύρο Σαββίδη. Οι δυο τους παντρεύτηκαν σε μικρή ηλικία και απέκτησαν τον Νίκο. Έμειναν στο Ελληνικό και δύο χρόνια μετά το γάμο τους χώρισαν.

Έως και πριν από λίγες ημέρες οι πληροφορίες ήθελαν την Ρένα Κουμιώτη να μην γνωρίζει ότι ο γιος της έχει φύγει από τη ζωή. Κανένας δικός της άνθρωπος δεν μπόρεσε να της πει την τραγική είδηση.

enikos.gr


Ροή ειδήσεων

Advertisement