Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Events

ΠΑΤΡΑ: Την Κυριακή 18/12 η εκδήλωση «Santa Bike 2022»

Δημοσιεύθηκε

στις

Ξεκίνησε το απόγευμα της Τρίτης 13 Δεκεμβρίου 2022 στην πλατεία Γεωργίου της Πάτρας  με το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, η ενότητα των εκδηλώσεων «Χριστούγεννα είναι…», τις οποίες διοργανώνει ο Πολιτιστικός Οργανισμός και ο Δήμος της Πάτρας για τα φετινά Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.

Η Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» στις 7 το βράδυ της Παρασκευής 16 Δεκεμβρίου στην πλατεία Γεωργίου, παίρνει τη «σκυτάλη» για να στείλει το δικό της Χριστουγεννιάτικο μήνυμα, παρουσιάζοντας ένα  ορχηστρικό εορταστικό μουσικό πρόγραμμα.

Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στις 12 το μεσημέρι, η Πάτρα θα πλημμυρίσει από δεκάδες  «εποχούμενους» Αη – Βασίληδες, οι οποίοι με αφετηρία την πλατεία των Υψηλών Αλωνίων θα μεταφέρουν το γιορτινό μήνυμα.

Οι ποδηλάτες ντυμένοι Αη-Βασίληδες θα παρελάσουν στους κεντρικούς δρόμους της πόλης δίνοντας ένα ξεχωριστό  Χριστουγεννιάτικο τόνο. Στην πλατεία των Υψηλών Αλωνίων απ’ όπου θα γίνει και η εκκίνηση, θα βρίσκεται η Δημοτική Μουσική η οποία θα παιανίζει γιορτινά τραγούδια.

Η εκδήλωση έχει τίτλο «Santa Bike 2022» και πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον Ποδηλατικό Όμιλο Πατρών και την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Πατρέων «Καρναβάλι Πάτρας».

Στον απόηχο την έναρξης των εκδηλώσεων και του ανάμματος του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία Γεωργίου, όσες χορωδίες λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών που επικράτησαν δεν συμμετείχαν στο γιορτινό πρόγραμμα, ο Πολιτιστικός Οργανισμός προγραμματίζει να συμμετάσχουν τις επόμενες ημέρες σε νέα  Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση.

Ροή ειδήσεων

Advertisement