Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Βόλος: Πατέρας κατηγορείται ότι απείλησε με καραμπίνα συμμαθητές του γιου του

Δημοσιεύθηκε

στις

Την Παρασκευή οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο στον Βόλο ένα ζευγάρι γονέων καθώς ο πατέρας φέρεται να απείλησε συμμαθητές του γιου του, οι οποίοι κατέθεσαν ότι «έβγαλε» εναντίον τους καραμπίνα.

Μαθητές Γυμνασίου μάλωσαν την Πέμπτη στο σχολείο και σύμφωνα με μαρτυρίες, μια ομάδα ακολούθησε ένα παιδί μέχρι το σπίτι του, περιπαίζοντάς το. Όταν συγκεντρώθηκαν έξω από το σπίτι, βγήκε η μητέρα του παιδιού και τους επιτέθηκε φραστικά, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, gegonota.news.

Στη συνέχεια στην αυλή του σπιτιού εμφανίστηκε ο πατέρας του παιδιού κρατώντας καραμπίνα, σύμφωνα με τις μαρτυρίες.

Τα παιδιά είπαν στους γονείς τους τι είχε συμβεί και ακολούθησε καταγγελία  στο αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού με αποτέλεσμα, να συλληφθεί το ζευγάρι με την κατηγορία της εξύβρισης και της απειλής, ενώ ο πατέρας κατηγορείται για παράνομη οπλοκατοχή.

Ωστόσο στο σπίτι του ζευγαριού όταν ακολούθησε έρευνα δεν βρέθηκε όπλο. Το ζευγάρι έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Δευτέρα, ενώ το σχολείο με τη σειρά του καλείται να εξετάσει τι συνέβη και εκτροχιάστηκε η κατάσταση μεταξύ των μαθητών.

Θα εξεταστεί αφενός αν υπάρχει υπόθεση bullying εντός του σχολείου και αφετέρου εάν ο καβγάς των μαθητών που συνεχίστηκε και εκτός σχολείου αφορά σε άλλες διαφορές που ενδεχομένως ενέχουν και παραβατικές συμπεριφορές.


Ροή ειδήσεων

Advertisement