Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Αύριο το μνημόσυνο του γνωστού Πατρινού εμπόρου Λεωνίδα Κοντοδήμου

Published

on

Πέρασαν σαράντα μέρες από την μέρα που εγκατέλειψε τα εγκόσμια ένας δραστήριος και αγαπητός άνθρωπος, ο Λεωνίδας Κοντοδήμος, ο οποίος ίδρυσε το κατάστημα αθλητικών ειδών NRG SPORTS, στην οδό Κορίνθου και σ’ αυτό είναι αφιερώσει ένα μεγάλο μέρος της ζωής του.

Ευγενικός και καλοσυνάτος, άνθρωπος του μόχθου και της προσφοράς, αγωνίστηκε για να δημιουργήσει μια σωστή επιχείρηση και μια υποδειγματική οικογένεια, αλλά και να αφήσει το αποτύπωμά του στον τοπικό αθλητισμό (ήταν πρόεδρος του Πήγασου και είχε μεγάλη προσφορά στο πατραϊκό ποδόσφαιρο), που τόσο αγαπούσε.

Με τη σύζυγό του Κατερίνα απέκτησαν δύο γιους, τον Γρηγόρη, ο οποίος είναι φυσικοθεραπευτής, ιδρυτικό μέλος του ΑΣ ΑΜΕΑ ΗΦΑΙΣΤΟΣ, αναπληρωτής πρόεδρος του ΠΕΑΚ και μάλιστα ήταν υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Αχαΐας, και τον Βαγγέλη, ο οποίος ακολούθησε τα χνάρια του πατέρα του στο επιχειρείν αναλαμβάνοντας τα ηνία της του καταστήματος.

Το μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του θα τελεστεί αύριο στις 9 το πρωί από τον Ιερό Ναό Αγίου Αιμιλιανού στην Πάτρα όπου η οικογένειά του, συγγενείς, φίλοι και γνωστοί θα παραστούν για να τιμήσουν τη μνήμη του και να προσευχηθούν για την ανάπαυση της ψυχής του.

Ροή ειδήσεων

Advertisement