Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

Μουντιάλ 2022: Η Αργεντινή υποδέχεται τους ήρωες του Κατάρ – Δείτε live

Δημοσιεύθηκε

στις

Για το μεγαλύτερο πάρτι των τελευταίων ετών ετοιμάζεται η Αργεντινή καθώς υποδέχεται τους θριαμβευτές του Μουντιάλ του Κατάρ με την κυβέρνηση της χώρας να κηρύσσει αργία τη σημερινή ημέρα.

Ήδη στο αεροδρόμιο Ezeiza έχουν συγκεντρωθεί χιλιάδες οπαδοί της «αλμπισελέστε», παρά το γεγονός ότι στην Αργεντινή είναι 2 τα ξημερώματα για να παρακολουθήσουν την άφιξη του αεροπλάνου που μετάφερει τον Λιονέλ Μέσι και τους συμπαίχτες του.

Δείτε live

Την ομάδα του Σκαλόνι περιμένει στο αεροδρόμιο ένα ανοιχτό λεωφορείο προκειμένου με αυτό οι νικητές του Μουντιάλ του Κατάρ να «παρελάσουν» στους δρόμους και να αποθεωθούν από τους εκατοντάδες χιλιάδες Αργεντίνους που τους περιμένουν.

Το μεγάλο πάρτι έχει ξεκινήσει από το αεροπλάνο με τους ποδοσφαιριστές της Αργεντινής να ανεβάζουν  αρκετές φωτογραφίες από την πτήση με το τρόπαιο στα χέρια.

Με λίγο χρόνο για ξεκούραση μετά το παιχνίδι του τελικού και μια πτήση άνω των 20 ωρών, οι Παγκόσμιοι Πρωταθλητές θα προετοιμαστούν για μια περιοδεία που θα κορυφωθεί στον Οβελίσκο, περικυκλωμένοι από εκατομμύρια ανθρώπους.

Αν και η χθεσινή ημέρα ήταν ήδη αργία για το δημόσιο τομέα σε ορισμένες επαρχίες της χώρας, σήμερα η αργία επεκτείνεται σε όλες τις περιοχές και μόνο οι τράπεζες θα ανοίξουν μέχρι το μεσημέρι.

Οι οπαδοί έχουν ήδη βγει στους δρόμους και από την Εζεΐζα, όπου θα προσγειωθεί το αεροπλάνο, μέχρι το κέντρο του Μπουένος Άιρες, το λεωφορείο που μεταφέρει τους παίκτες αναμένεται να περιβάλλεται από μια… πλημμυρίδα από φανέλες της Αλμπισελέστε.

Ροή ειδήσεων

Advertisement