Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Lifestyle

Ορέστης Τζιόβας: Σεξ με άνδρες έχω κάνει μόνο με φίλους μου και όχι με αγνώστους

Δημοσιεύθηκε

στις

Στην σεξουαλική του ταυτότητα αναφέρθηκε ο Ορέστης Τζιόβας και δήλωσε «σύμμαχος και μέλος της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας». Ο ηθοποιός μίλησε για τη σεξουαλικότητά του, αλλά και την ομοφοβική ελληνική κοινωνία.

Ο ηθοποιός εξομολογήθηκε στο περιοδικό Antivirus, πως άρχισε να αντιλαμβάνεται τη σεξουαλικότητά του από πολύ μικρός «κάπου μεταξύ 8 – 10 ετών», σημειώνοντας παράλληλα πως δεν τον προβλημάτισε κάτι.

«Είχα, βέβαια, αυτές τις επαφές με τα άλλα αγόρια, που οι περισσότεροι έχουμε μεγαλώνοντας – κοινούς αυνανισμούς και τέτοια –, αλλά τότε δεν είχα νιώσει κάποια έλξη προς το ανδρικό φύλο. Νομίζω πως αυτό προέκυψε λίγο πιο μετά σαν έρευνα, εκεί στα 22» πρόσθεσε στην συνέχεια ο Ορέστης Τζιόβας.

Ο Ορέστης Τζιόβας

Σε ότι αφορά τις ερωτικές του επαφές ο Ορέστης Τζιόβας αποκάλυψε: «Είχα πολλά άτομα στην παρέα μου που είναι γκέι. Στο λέω γιατί σεξ με άνδρες έχω κάνει μόνο με άτομα που ήταν φίλοι μου και όχι με αγνώστους. Καλοί φίλοι, με τους οποίους αισθανόμουν μια ασφάλεια. Ακόμα και τώρα δεν μπορώ να φλερτάρω με ένα αγόρι. Δεν βλέπω, δηλαδή, ένα αγόρι σε ένα μπαρ και θέλω να το φλερτάρω. Ήταν κάτι κυρίως σεξουαλικό, το οποίο ήθελα και να το ερευνήσω για να μην υπάρχει καμία σκιά. Γενικώς, δε θέλω να υπάρχουν σκιερά πράγματα στο μυαλό μου και στη ζωή μου. Προτιμώ να τα έχω εξερευνήσει».

Πώς αυτοπροσδιορίζεται σε σχέση με τη σεξουαλική του ταυτότητα; Ο ηθοποιός απάντησε πως είναι: «straight με κάποιες bisexual ανησυχίες».

Μεταξύ άλλων ο Ορέστης Τζιόβας αναφέρθηκε και στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε, όταν αποκάλυψε τη σεξουαλικότητά του: «Ένα σχόλιο έγραφε “κρίμα, γιατί ο γιος μου σε είχε πρότυπο”».

Ροή ειδήσεων

Advertisement