Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Ερασιτεχνικό

ΕΠΣ ΑΧΑΪΑΣ: Επικίνδυνες έξοδοι

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Συνεχίζεται σήμερα το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας με την εμβόλιμη (8η) αγωνιστική στο Α’ και Β’ όμιλο. Ενδιαφέρουσες είναι οι αναμετρήσεις και στους δύο ομίλους με τους  πρωτοπόρους να έχουν δύσκολες εξόδους λίγο πριν αποχαιρετήσουν το 2022. Πιο συγκεκριμένα στον Α’ όμιλο η Θύελλα Πατρών δοκιμάζεται στου Λάππα καθώς φιλοξενείται από τον επικίνδυνο Ατρόμητο όπως και η Αχαϊκή στο τοπικό ντέρμπι που φιλοξενείται από την Δόξα Νιφορεΐκων. Στον β’ όμιλο τόσο ο Άρης όσο και ο Παναιγιάλειος δίνουν δύσκολα εκτός έδρας ματς ο πρώτος στην Ακράτα κόντρα στην Αιγείρα και ο δεύτερος στο «Κάνιστρας» κόντρα στον Πήγασο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα με τους διαιτητές έχει ως εξής:

 

Α΄ΟΜΙΛΟΣ (3 μ.μ.)

Γήπ. Λάππα: Ατρόμητος Λάππα 2015-Θύελλα Πατρών, Πετρόπουλος

Γήπ. Μιντιλογλίου: Αστέρας Μιντιλογλίου-Πανμοβριακός Ριόλου, Μπακόπουλος

Γήπ. Κ. Ζάρρας: Αχαιός Σαραβαλίου-Δόξα Παραλίας, Καλύβας

Γήπ. Νιφορεΐκων: Δόξα Νιφορεΐκων- Αχαϊκή, Γιαννόπουλος

 

Β’ ΟΜΙΛΟΣ

Γήπ. Ακράτας, 3μ.μ.: Αιγείρα/Ακράτα -Άρης Πατρών, Ανδριανός

Γήπ. Προσφυγικών, Πάτρα 2005 -Απόλλων Εγλυκάδος, Τηλιγάδας

Γήπ. Προαστίου, 3μ.μ.: Νίκη Προαστίου-Ατρόμητος Πατρών, Καδδάς

Γήπ. ΕΠΣΑ Α. Κάνιστρας, 3:30μ.μ. Αετός/Αστραπή-Πανιώνιος/Αχιλλέας, Ταξιάρχης

Γήπ. ΕΠΣΑ Α. Κάνιστρας, 6:30μ.μ.: Πήγασος Μπεγουλακίου-Παναιγιάλειος, Παπαδόπουλος

 

Έγινε κι αυτό

Το πρόβλημα με τους διαιτητές είναι τεράστιο και αυτό κανείς μπορεί να το καταλάβει εύκολα με την απόφαση της ΕΠΣ Αχαΐας να αναβάλει τρία παιχνίδια της Α’ Κατηγορίας.

Αυτό δεν πρέπει να έχει ξαναγίνει στο παρελθόν να μην ορίζονται αναμετρήσεις της Α’ Κατηγορίας λόγω έλλειψης διαιτητών. Συνήθως η αρμόδια επιτροπή δεν όριζε σε παιχνίδια της Γ’ Κατηγορίας όμως ήρθε η στιγμή που δεν υπάρχουν διαιτητές ούτε και για την μεγάλη κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος.

Έτσι λοιπόν την 8η αγωνιστική δεν θα διεξαχθούν οι δύο αναμετρήσεις από τον Α’ και μια από τον Β’ όμιλο. Πιο συγκεκριμένα σήμερα δεν θα πραγματοποιηθεί για τον Α’ όμιλο το Διαγόρας-Αστέρας Τσουκαλεΐκων και το Ίκαρος-Δίας όπως και για τον Β’ όμιλο το Κεραυνός-Αναγέννηση Ψαθοπύργου.

Ροή ειδήσεων

Advertisement