Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Η Ένωση Αστυνομικών Αχαΐας καταδικάζει την επίθεση με μολότοφ σε βάρος Αστυνομικών της Άμεσης Δράσης

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε ανακοίνωσή που εξέδωσε η Ένωση Αστυνομικών Αχαΐας, καταδικάζει την επίθεση με μολότοφ σε βάρος Αστυνομικών της Άμεσης Δράσης:

“Η Ένωση μας καταδικάζει την άνανδρη επίθεση από ομάδα ατόμων σε βάρος Αστυνομικών περιπολικού οχήματος του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, που έλαβε χώρα τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα 20/12/2022, επι των οδών Αθηνών και Λεμεσού στην Πάτρα.

Οι δράστες αυτής της δολοφονικής ενέργειας εναντίον των Αστυνομικών για εμάς είναι εγκληματίες απλά του κοινού ποινικού δικαίου και τίποτα παραπάνω. Σχεδίασαν αυτή την ενέδρα θανάτου σε βάρος τους, καλώντας στο κέντρο επιχειρήσεων πρώτα για περίπτωση διάρρηξης και στην συνέχεια ενώ οι Αστυνομικοί κατευθύνονταν προς το σημείο τους επιτέθηκαν με ανθρωποκτόνο πρόθεση ρίχνοντας τους οκτώ (8) βόμβες μολότοφ.

Βεβαία οι Αστυνομικοί δρώντας με αμεσότητα και επαγγελματισμό κατάφεραν να απεγκλωβιστούν και να μην τραυματιστούν με την όλη επίθεση να φέρνει αποτέλεσμα μικροφθορές στο περιπολικό όχημα. Δυστυχώς όμως φθορές προκλήθηκαν από την επίθεση σε δυο σταθμευμένα οχήματα Πολιτών και σε μία κατοικία.

Αναμένουμε οι δράστες αυτής την επίθεσης να συλληφθούν άμεσα, να οδηγηθούν στην Δικαιοσύνη και να τιμωρηθούν παραδειγματικά. Αναμένουμε ακόμα την καταδίκη τέτοιων πράξεων από τα πολιτικά κόμματα, φορείς και συλλογικότητες. Το ηθικό των Αστυνομικών της Πάτρας δεν κάμπτεται σε καμία περίπτωση από τέτοιες εκδηλώσεις μίσους και θα συνεχίσουμε απρόσκοπτα να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε μια πόλη που θεωρείται ασφαλής, αποτέλεσμα της καθημερινή μας προσπάθειας και του ενδιαφέροντος μας για τον Πολίτη της”.

Ροή ειδήσεων

Advertisement