Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Καρβέλης: Θεσμός το bazaar της 6ης ΥΠΕ με τις δημιουργίες του ΚΟΙΣΠΕ “Φάρος”

Δημοσιεύθηκε

στις

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία το ενδιαφέρον για το εορταστικό bazaar της 6ης ΥΠΕ, στο οποίο φιλοξενούνται οι δημιουργίες των εξυπηρετούμενων του ΚΟΙΣΠΕ “Φάρος”. Μεγάλη ήταν η συμμετοχή από την πρώτη κιόλας ημέρα του bazaar το οποίο θα διαρκέσει μέχρι αύριο και θα λειτουργεί από τις 10 το πρωί έως τις 2μμ στο ισόγειο του κτιρίου της 6ης ΥΠΕ (Υπάτης 1).

Μεγάλη ήταν η προσέλευση του κόσμου που έσπευσε να συγχαρεί τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη για την πρωτοβουλία, ενισχύοντας με τη σειρά τους τον κοινωνικό συνεταιρισμό περιορισμένης ευθύνης “ΦΑΡΟΣ” Το. Ψ.Υ.Ν. Αχαΐας”.

Ο κ. Καρβέλης ευχαρίστησε θερμά όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της 6ης ΥΠΕ. Τιμητική ήταν η παρουσία του Μητροπολίτη Πατρών κκ Χρυσοστόμου ο οποίος συνεχάρη τα μέλη του ΚΟΙΣΠΕ “Φάρος” και τον κ. Καρβέλη για την πρωτοβουλία, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι δεν θα μπορούσε να λείψει από μια τέτοια δράση που στόχο έχει την ενίσχυση της αγάπης προς τον συνάνθρωπο, όπως είπε χαρακτηριστικά. Τον “παρών” επίσης έδωσαν τα μέλη της Διοίκησης του Νοσοκομείου “Άγιος Ανδρέας” Ηλίας Θεοδωρόπουλος, Παναγιώτης Δημόπουλος και η Ιατρός, Διευθύντρια Ακτινολογικού του ΓΝ «Άγιος Ανδρέας» Ασπασία Ρηγοπούλου. Οι Διευθυντές των Κ. Υ. Δυτικής Αχαΐας Τάσος Γιακουμής, Νοτίου Τομέα Θεόδωρος Σολωμός, Χαλανδρίτσας Γρηγόρης Αλόκριος, ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Αβαθμιας και Ββαθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας Κώστας Γιαννόπουλος, ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Σπύρος Μυλωνάς με τα στελέχη του Δήμου, Σπύρο Σταυρογιαννόπουλο, Ροδία Κ. Καραμπελιά, Νικολίτσα Σουλούκου, η εκπρόσωπος Σχολικών Επιτροπών του Δήμου Πατρέων Φωτεινή Συριώτη – Κυπραίου, ο Διευθυντής του Κέντρου Ψυχικής Υγιεινής και Ερευνών Στέφανος Κούλης. Δίπλα πάντα στις δράσεις που έχουν κοινωνικό πρόσωπο, η ομάδα της Παναχαϊκής. Το bazaar της 6ης ΥΠΕ, τίμησαν και ενίσχυσαν με την παρουσία τους ο γενικός αρχηγός της ομάδας Χρήστος Μικές και οι πατρινοί παίκτες Μάνος Λιοφάγος, Μανώλης Παπαχρονόπουλος και Γιάννης Μακρής. Τη δράση της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, επίσης τίμησε ο Αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Αχαΐας Χρήστος Πλούμης. Δεν μπορεί να παραλειφθεί το γεγονός, ότι όλοι οι εργαζόμενοι της 6ης ΥΠΕ, προσήλθαν στο χώρο του bazaar, ενισχύοντας σημαντικά τις προσπάθειες του ΚΟΙΣΠΕ «Φάρος». Θερμές ευχαριστίες απευθύνουμε στις κυρίες Βασιλική Αρταβάνη και Λαμπρινή Λαχανιώτη για τη διακόσμηση του χώρου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ απευθύνεται σε όλους τους εξυπηρετούμενους του ΚΟΙΣΠΕ «Φάρος» για τις μοναδικές δημιουργίες που προσέφεραν, αποδεικνύοντας το ταλέντο τους και τις ικανότητές τους. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο ΚΟΙΣΠΕ «Φάρος» είναι μια καινοτόμος Μονάδα Ψυχικής Υγείας που αναπτύσσει επιχειρηματικές δραστηριότητες. Δημιουργεί θέσεις προστατευμένης ή και υποστηριζόμενης εργασίας για πρόσωπα με ψυχική αναπηρία. Στόχος του, η επαγγελματική αποκατάσταση και η κοινωνική ενσωμάτωση. Η 6η ΥΠΕ με πρωτοβουλία του Διοικητή της Γιάννη Καρβέλη, συμβάλει με όλες τις δυνάμεις της, στο στόχο του Κοινωνικού Συνεταιρισμού, διευκολύνοντας την απασχόλησή τους σε δομές υγείας.
«Σκοπεύουμε να γίνει θεσμός», είπε ο κ. Καρβέλης αναφερόμενος στην επιτυχία που σημειώνει η δράση. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε, στηρίζοντας τους συμπολίτες μας με κάθε δυνατό τρόπο”, συμπλήρωσε ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ.
Το bazaar θα λειτουργήσει και αύριο Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου στον ίδιο χώρο, τις ίδιες ώρες (10:00-14:00).

Περισσότερα


Ροή ειδήσεων

Advertisement