Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Σήμερα στην ανακρίτρια – Τί ζητά ο Αλέξης Κούγιας

Δημοσιεύθηκε

στις

Σήμερα, Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου, περνά το κατώφλι της ανακρίτριας η Ρούλα Πισπιρίγκου, προκειμένου να απολογηθεί για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας. Ο συνήγορος υπεράσπισης της 34χρονης, Αλέξης Κούγιας, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία προβάλει ένα νέο αίτημα, αφού το πρώτο αίτημα, για ακύρωση της προδικασίας, απορρίφθηκε.

Το δεύτερο αυτό αίτημα της υπεράσπισης, αφορά σε συμπληρωματική εξέταση μαρτύρων, η οποία τίθεται ως άμεση προτεραιότητα για να προχωρήσει η απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου. Σε αντίθετη περίπτωση ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας, τονίζει ότι δεν θα αφήσει την εντολέα του να απολογηθεί. Όπως λέει: «μετά τις δύο εντελώς αντιφατικές καταθέσεις της παθολογοανατόμου Ιωαννίνων κας Μητσέλου όπου απεδείχθη ότι οι επίσημες ιατροδικαστικές εκθέσεις μετά από νεκροψία – νεκροτομή και όχι από φωτογραφίες !!!!!!!!!!!!, τις οποίες μελέτησαν οι αυτοδιορισμένοι Καρακούκης – Καλόγρηας, όπου τελικώς απεδείχθη, έστω και με καθυστέρηση πολλών μηνών, ότι οι τακτικές ιατροδικαστές Αθηνών και Πατρών, κ.κ. Τσάκωνα και Τσιόλα, αλλά και ο τακτικός ιατροδικαστής Πειραιώς, κος Τσαντίρης δικαιώνονται για τις πραγματογνωμοσύνες, τις οποίες είχαν εκδώσει όπου διέγνωσαν θανάτους των δύο αειμνήστων κοριτσιών από παθολογικά αίτια και όχι από εγκληματική ενέργεια πριν ο περιφερόμενος ιατροδικαστής, χωρίς καμία νεκροψία – νεκροτομή, Γρηγόρης Λέων και τα λαϊκά δικαστήρια των πρωινών, μεσημεριανών και απογευματινών εκπομπών της τηλεόρασης σε συνεργασία με την λειτουργούσα στο σκοτάδι καθηγήτρια ιατροδικαστικής, Χαρά Σπηλιοπούλου, η οποία αυτοδιορίστηκε μέσω της γραμματέως της, η οποία έχει συγγενική σχέση με την Ανακρίτρια κα Σαλάππα (διενήργησε την ανάκριση για την Τζωρτζίνα) ανατραπούν όλα τα ιατροδικαστικά επίσημα δεδομένα και ασκηθεί ποινική δίωξη εις βάρος της κας Σ.Π., δημοσιοποιούμε το νέο αίτημα το οποίο έχουμε υποβάλλει»

Ολόκληρη η ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου του κ. Κούγια είναι γραμμένη σε τόνο οξύ και καταφέρεται κατά της κας Ανακρίτριας σε αρκετές αποστροφές του λόγου. Θεωρεί ότι δεν έκανε τις ερωτήσεις που θα έπρεπε στους ιατροδικαστές Καρακούκη και Καλόγρηα, ενώ οι ερωτήσεις προς τους κ.κ. Κραββαρίτη, Μεσογίτη, Τσαντίρη ήσαν υπαγορευμένες από την κα Χαρά Σπηλιοπούλου «η οποία έδρασε εκτός των κανόνων ιατροδικαστικής και παθολογονοανατομίας, χωρίς να έχει ορκιστεί πραγματογνώμων και η οποία εξ όσων γνωρίζουμε είναι ανεπαρκής ιατροδικαστικά αφού με σκανδαλώδεις τροπολογίες του τότε κόμματος που κυβερνούσε έλαβε την ειδικότητα της ιατροδικαστικής, ενώ είχε πτυχίο φαρμακευτικής.» Και συνεχίζει: «αναγιγνώσκοντας τις τελευταίες καταθέσεις κ.κ. Καρακούκη, Καλόγρηα διατυπώνεται μια εντελώς μεροληπτική θέση εκ μέρους Σας, η εξέταση των συγκεκριμένων προσώπων είναι ζήτημα αν διήρκησε ολίγα λεπτά σε αντίθεση με τις εξαντλητικές καταθέσεις των κ.κ. Κραββαρίτη, Μεσογίτη, Τσαντίρη, οι οποίες διήρκησαν από 4 έως 8 ώρες και όπως πληροφορηθήκαμε είχατε ειρωνική διάθεση απέναντι τους, ρωτώντας τους αν έχουν έρθει σε επικοινωνία με την κα Αγγελική Τσιόλα και με μένα τον ίδιο, και εξετάζοντας τους με στημένες ερωτήσεις, τις οποίες σας τις είχε παραδώσει η κρυπτόμενη στο σκοτάδι και χωρίς καμία νομική συνέπεια για το πώς κατέστη αυτοδιορισθείσα, εν είδει πολιτικού ρουσφετιού, καθηγήτρια, Χαρά Σπηλιοπούλου».

ΣΟΦΙΑ ΚΑΥΚΟΠΟΥΛΟΥ

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement