Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Σήμερα το τελευταίο αντίο στον 37χρονο τερματοφύλακα, θύμα τραγικού τροχαίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Δύο μέρες έχουν περάσει από τον τραγικό χαμό του Θάνου Αλεξανδρόπουλου και ο σπαραγμός στη Ζαχάρω και την ευρύτερη περιοχή δεν έχει κοπάσει ούτε στο ελάχιστο, αφού συγγενείς, φίλοι και γνωστοί του 37χρονου παλικαριού που χάθηκε τόσο άδικα και ξαφνικά στην άσφαλτο δεν μπορούν να πιστέψουν ότι δεν θα τον ξαναδούν και δεν θα ξανακάνουν στάση στην καφετέρια του, όπου πάντα ο Θάνος τους υποδεχόταν με χαμόγελο και την ευγένεια που τον διέκρινε.

Σήμερα, στις 2 μ.μ. στον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου στα Ροδινά της Ζαχάρως όπου θα τελεστεί η κηδεία του, οι δικοί του άνθρωποι με πόνο ψυχής, θα τον οδηγήσουν στην τελευταία του κατοικία και θα του πουν το ύστατο χαίρε.

Την ίδια ώρα, ο έτερος οδηγός του ΙΧ που ενεπλάκη στο τροχαίο συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση στη ΜΕΘ του Ρίου, φέροντας πολλαπλά κατάγματα ενώ ελαφρύτερα τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και ο οδηγός της νταλίκας.

Από την πλευρά της, η Αστυνομία, διενεργεί προανάκριση προκειμένου να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες που σημειώθηκε το θανατηφόρο τροχαίο.

H ανακοίνωση της Αστυνομίας για το τροχαίο

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πύργου, σχηματίσθηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, που συνέβη χθες τα ξημερώματα, στην Εθνική Οδό Πύργου Κυπαρισσίας.

Ειδικότερα, δύο ημεδαποί άνδρες οδηγώντας αυτο- κίνητα, συγκρούστηκαν με ιδιωτικής χρήσης φορτηγό. Η σύγκρουση είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 37χρονου οδηγού του πρώτου αυτοκινήτου, τον σοβαρό τραυματισμό του οδηγού του δεύτερου αυτοκινήτου και τον ελαφρύ τραυματισμό του οδηγού του φορτηγού.

Οι τραυματίες διακομίσθηκαν με σταθμό του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο. Διενεργείται προανάκριση για τη διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου δυστυχήματος.

https://www.patrisnews.com/

Ροή ειδήσεων

Advertisement