Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023
Connect with us

Διεθνή

ΗΠΑ: Νοσοκόμα περιγράφει τι κάνουν οι άνθρωποι πριν πεθάνουν

Δημοσιεύθηκε

στις

Μία νοσηλεύτρια από το Λος Άντζελες η Julie McFadden, σε βίντεο που ανεβάζει στον λογαριασμό της στο TikTok περιγράφει πώς περνούν οι άνθρωποι που φροντίζει τις τελευταίες μέρες της ζωής τους.

Όπως είπε, έχει παρατηρήσει κάτι που συμβαίνει συνήθως ένας μήνα πριν πεθάνουν οι ασθενείς.

«Οι άνθρωποι έναν μήνα πριν πεθάνουν αρχίζουν να μιλούν σε νεκρούς συγγενείς, σε νεκρούς αγαπημένους, σε νεκρά κατοικίδια». Η Julie πρόσθεσε ότι αυτό συμβαίνει τόσο συχνά που «δεν το θεωρεί καν αξιοπερίεργο».

Ένα άλλο πράγμα που σημειώνει είναι ότι προς το τέλος ακόμα και αν οι άνθρωποι φαίνονται πολύ πολύ άρρωστοι και αδύναμοι «ξαφνικά θα έχουν ενέργεια, θα περάσουν πραγματικά καλές μέρες και μετά θα πεθάνουν ξαφνικά». Η νοσηλεύτρια είπε επίσης ότι ένα άλλο «τρελό» πράγμα που έχει δει, είναι οι άνθρωποι να σου λένε πότε θα πεθάνουν.

Μαζί στη ζωή, μαζί και στο θάνατο – Η συγκλονιστική ιστορία ζευγαριού που ήταν αχώριστο επί 79 χρόνια

Η νοσοκόμα εξήγησε ότι αρκετά συχνά, οι ασθενείς λένε: «Απόψε είναι η νύχτα που θα πεθάνω. Οι νοσηλευτές συχνά γελούν μαζί τους, καθώς οι ασθενείς αυτοί δεν φαίνεται να πεθαίνουν. Μετά όμως πεθαίνουν. Βασικά, απλά επιλέγουν πότε θα πεθάνουν. Αυτό δεν συμβαίνει συχνά, αλλά σίγουρα το έχω δει πέντε – έξι φορές».

Η Julie θυμήθηκε και μία εμπειρία της που τη βίωσε σαν θαύμα. Ήταν πλάι σε έναν ετοιμοθάνατο και τελικά το επόμενο πρωί «περπατούσε, μιλούσε και έτρωγε». «Έζησε για άλλους τρεις μήνες και ένιωσα πως ήμουν μάρτυρας ενός θαύματος βλέποντας αυτό να συμβαίνει», είπε.

Είπε επίσης ότι ένα άλλο σημάδι ότι κάποιος πρόκειται να πεθάνει, είναι το «βλέμμα θανάτου». Ο όρος, τον οποίο επινόησε η ίδια αναφέρεται όταν ένας «άνθρωπος κοιτάζει πέρα από εσάς, ή κοιτάζει στη γωνία του δωματίου ή το ταβάνι». «Μερικές φορές μιλάνε και λένε ότι βλέπουν κάτι, αλλά άλλες φορές απλώς κοιτάζουν», εξήγησε.

in.gr

Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement