Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Ληστεία σε ιχθυοκαλλιέργεια στη Λευκάδα με δράστες δυο ζευγάρια!

Δημοσιεύθηκε

στις

Αντιμέτωπος με δυο ζευγάρια αποφασισμένων κλεφτών οι οποίοι ψάρεψαν με δίχτυα πλήθος ψαριών ήρθε ο φύλακας μιας ιχθυοκαλλιέργειας του Δήμου Λευκάδας τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης και όταν προσπάθησε να αποτρέψει την κλοπή, οι δράστες τον απείλησαν με μαχαίρι!

Η ληστεία εξιχνιάστηκε άμεσα από την Ασφάλεια Λευκάδας, σε συνεργασία με το τοπικό Λιμεναρχείο και την Ασφάλεια Μεσολογγίου και ταυτοποιήθηκαν δύο άνδρες ηλικίας 39 και 37 και δύο γυναίκες 40 και 29 χρόνων. Ο 39χρονος και η 40χρονη εντοπίστηκαν το απόγευμα στο Μεσολόγγι και στην κατοχή τους και το σπίτι τους βρέθηκαν 152 κιλά ψαριών αξίας 2.000 ευρώ και δίχτυα τα οποία περιείχαν πλήθος πρόσφατα αλιευμένων ψαριών.

Τα αλιεύματα κατασχέθηκαν μαζί με ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι δράστες, το τρέιλερ στο οποίο είχαν φορτώσει τα κλεμμένα ψάρια, μια εξωλέμβια μηχανή και ένα μαχαίρι με λάμα μήκους εννέα εκατοστών. Ο 39χρονος και η 40χρονη οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας που άσκησε σε βάρος τους δίωξη για ληστεία σε βαθμό κακουργήματος, ενώ ο 37χρονος και η 29χρονη αναζητούνται.


Ροή ειδήσεων

Advertisement