Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΙΟΥ: Ιδού η νέα Διοίκηση

Δημοσιεύθηκε

στις

Επιτέλους το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών απέκτησε Διοικητικό Συμβούλιο. Χθες Πέμπτη 22/12/2022 πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση (πανηγυρική) όπως χαρακτηρίστηκε στη διάρκεια της οποίας συγκροτήθηκε σε σώμα.

Ετσι πρόεδρος του ΔΣ είναι ο διοικητής του νοσοκομείου Δημήτρης Μπάκος, αντιπρόεδρος ο αναπληρωτής διοικητής, Ανδρέας Μαζαράκης με αναπληρώτρια τη διοικητική διευθύντρια Αναστασία Κυριαζή, και μέλη είναι ο καθηγητής διευθυντής καρδιολογίας Περικλής Νταβλούρος με αναπληρώτρια την αναπληρώτρια καθηγήτρια ακτινολογίας Χριστίνα Καλογεροπούλου, ο δικηγόρος Γεώργιος Χαλκιόπουλος με αναπληρωτή τον ιδιωτικό υπάλληλο Κωνσταντίνο Κοντογιάννη, η δικηγόρος Αθανασία Κατσαίτη με αναπληρωτή τον επιμελητή Β΄ γενικής ιατρικής στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας Θεόδωρο Παναγόπουλο, ο εκλεγμένος εκπρόσωπος των γιατρών στο ΔΣ Στάθης Τερζής με αναπληρωτή τον αναπληρωτή καθηγητή παθολογίας Δημήτριο Βελισσάρη, ο εκλεγμένος εκπρόσωπος των εργαζομένων και πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Νικόλαος Ηλιόπουλος με αναπληρώτρια τη διοικητική υπάλληλο Ελένη Κυριλή.

Παρούσες στη συνεδρίαση ήταν οι δύο γραμματείς Βαρβάρα – Ευαγγελία Συρίγου και Κωνσταντίνα Κονταξή και η δικηγόρος του νοσοκομείου Πολυξένη Βίτσα.

Ο κ. Μπάκος ανακοίνωσε στα μέλη ότι οι συνεδριάσεις θα είναι εβδομαδιαίες και τους προετοίμασε τονίζοντας ότι θα πρέπει να έχουν «υπομονή και όρεξη για εργασία καθώς έχουν συσσωρευτεί πολλά θέματα. Στόχος μας είναι να εργαστούμε με δικαιοσύνη, διαφάνεια και σεβασμό στο Εθνικό Σύστημα Υγείας».

Ροή ειδήσεων

Advertisement