Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Ηγουμενίτσα: Πνίγηκε επιβάτης πλοίου που έπεσε στη θάλασσα – Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας στο λιμάνι

Δημοσιεύθηκε

στις

Το δυστύχημα σημειώθηκε την ώρα που είχε ξεκινήσει η αποβίβαση των επιβατών στο λιμάνι στην Ηγουμενίτσα. Η πτώση στη θάλασσα, αποδείχθηκε μοιραία για τη ζωή του…

Σε κατάσταση σοκ οι αυτόπτες μάρτυρες στην Ηγουμενίτσα, που είδαν τον άτυχο άντρα να πέφτει στη θάλασσα και να πνίγεται μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Παρά την κινητοποίηση, ο 72χρονος δεν άντεξε. Η πτώση του, στα παγωμένα νερά του λιμανιού σημειώθηκε την ώρα που είχε ξεκινήσει η αποβίβαση των επιβατών. Δύτες τον ανέσυραν αλλά δυστυχώς ήταν αργά. Οι γιατροί στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε, διαπίστωσαν απλά τον θάνατό του.

Την τελευταία του πνοή άφησε ένας 72χρονος άνδρας, ο οποίος έπεσε από το πλοίο που κατέβαινε, στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας. Ο άνδρας έβγαινε από το πλοίο με σημαία Ιταλίας, όταν έπεσε στη θάλασσα, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Μέλη του πληρώματος και συγγενείς του τον ανέσυραν από τη θάλασσα χωρίς τις αισθήσεις του. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ, όπου διενεργήθηκε καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ), ενώ πραγματοποιήθηκε και χρήση απινιδωτή.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών Ηγουμενίτσας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.


Ροή ειδήσεων

Advertisement