Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Lifestyle

Η Άννα Βίσση τα «έσπασε» ανήμερα Χριστουγέννων στο Έναστρον με την Δέσποινα Βανδή και τις ΜΕΛΙSSES

Δημοσιεύθηκε

στις

Τον απόλυτο προορισμό διασκέδασης, το «Έναστρον», επέλεξε η απόλυτη Ελληνίδα star, Άννα Βίσση και «τα έσπασε» με τις ΜΕΛΙSSES και την Δέσποινα Βανδή, σε μία ανεπανάληπτη σύμπραξη κορυφής επί σκηνής.

Η Άννα Βίσση μαζί με την κόρη της, Σοφία Καρβέλα,  τον CEO της Panik, Γιώργο Αρσενάκο,  και φιλικά τους πρόσωπα γιόρτασαν τα Χριστούγεννα στο πιο συναρπαστικό live party της Αθήνας.

 

Ο Χρήστος Μάστορας και η Δέσποινα Βανδή προσκάλεσαν την Άννα Βίσση στη σκηνή και το κατάμεστο «Έναστρον» έζησε μία πρωτοφανή μουσική συνύπαρξη, αποθεώνοντάς τους.

H Άννα Βίσση ευχήθηκε χρόνια πολλά στον κόσμο αλλά και στον Χρήστο Μάστορα για την ονομαστική του γιορτή, ερμήνευσε την πρόσφατη επιτυχία της «Αίμα», ενώ στη συνέχεια τραγούδησε με τον Χρήστο  την  «Αντίστροφη Μέτρηση» και με την Δέσποινα την «Ατμόσφαιρα Ηλεκτρισμένη».

Οι τρεις αγαπημένοι καλλιτέχνες ένωσαν τις φωνές τους παρασύροντας τους 2.000 παρευρισκόμενους  με την  «Αγάπη Υπερβολική»,ενώ η Άννα κράτησε για το τέλος μία μοναδική, μαγική ερμηνεία του  «Δώδεκα».

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement