Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024
Connect with us

Lifestyle

Βασίλης Μπισμπίκης: Πόσα λεφτά θα πληρώσει για το τσιγάρο στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδά η Δέσποινα Βανδή

Δημοσιεύθηκε

στις

Πρώτο θέμα συζήτησης στις πρωινές εκπομπές ήταν -όπως ήταν αναμενόμενο- το πρόστιμο που επέβαλε ο Υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης στο νυχτερινό κέντρο, Έναστρον, όπου τραγουδά η Δέσποινα Βανδή.

Συγκεκριμένα, μια φωτογραφία του συντρόφου της, Βασίλη Μπισμπίκη, είχε ως αποτέλεσμα ο υπουργός Υγείας να επιβάλει πρόστιμο στο εν λόγω μαγαζί.

Η κίνηση της Άννας Βίσση στον Βασίλη Μπισμπίκη την ώρα που η Δέσποινα Βανδή τραγουδούσε

Το πρόστιμο που θα πληρώσει ο Βασίλης Μπισμπίκης
«Το νυχτερινό κέντρο στην ουσία αποδέχεται το γεγονός. Εγώ αυτό που έχω να πω είναι – επειδή βγαίνω λίγο παραπάνω φέτος – παντού καπνίζουν το βράδυ στα νυχτερινά κέντρα, δυστυχώς ο αντικαπνιστικός νόμος καταστρατηγείται παντού. Μόνο στα εστιατόρια είναι σεβαστός» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Σε μια χώρα που στα νοσοκομεία δεν βρίσκεις κρεβάτι, γίνεται του Κουτρούλη ο γάμος, μας ενόχλησε ο αντικαπνιστικός νόμος; Την ευαισθησία του ο κ. Πλεύρης δεν μπορεί να την εξαντλήσει στο να υπάρχουν ανθρώπινες συνθήκες στα νοσοκομεία για τους ασθενείς και την εξαντλεί στα μπουζούκια; Σε παρακαλώ τώρα! Υποκρισία» είπε με τη σειρά του ο Δημήτρης Παπανώτας.

Popular
Heritage Daily: Οι 10 κορυφαίες αρχαιολογικές ανακαλύψεις του 2022
B SCIENCE
Οι 10 κορυφαίες αρχαιολογικές ανακαλύψεις του 2022
Ζώδια: Έρχεται δύσκολο 2023 – Προειδοποίηση από τον Κώστα Λεφάκη
STARS
Προειδοποίηση από τον Κώστα Λεφάκη σε όλα τα ζώδια – Έρχεται δύσκολο 2023
«Αυτός είναι λαϊκισμός. Ο κ. Πλεύρης δεν μπορούσε να κλείσει τα μάτια σε αυτή τη φωτογραφία που αναπαράχθηκε στα social media» διαφώνησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Τέλος, όπως αποκαλύφθηκε στον αέρα της εκπομπής το πρόστιμο για τον καπνιστή, δηλαδή στην εν λόγω περίπτωση στον Βασίλη Μπισμπίκη είναι 100 ευρώ, ενώ για το νυχτερινό κέντρο, δηλαδή για το Έναστρον είναι 4.000 ευρώ.

Η απάντηση του νυχτερινού κέντρου
Λίγη ώρα νωρίτερα, τη δική του απάντηση είχε δώσει και το νυχτερινό κέντρο.

«Αγαπητοί φίλοι,

όλοι γνωρίζετε ότι η μεγάλη οικογένεια του Έναστρον, η διοίκηση, οι καλλιτέχνες και οι δεκάδες εργαζόμενοι προσφέρουμε επί πολλά έτη υψηλό επίπεδο ψυχαγωγίας και διασκέδασης σεβόμενοι πάντοτε την τήρηση των νόμων. Είναι προφανές ότι η προσπάθεια τήρησης του αντικαπνιστικού νόμου είναι συνεχής και αδιάκοπη, μέσα σε πραγματικά δύσκολες συνθήκες αφού δύσκολος ο έλεγχος εκατοντάδων πελάτων που διασκεδάζουν.

Μεμονωμένα, περιστατικά όπως αυτό που έλαβε σήμερα δημοσιότητα δεν μπορούν να ακυρώσουν τις συνεχείς προσπάθειες που καταβάλουμε όλοι μας. Η παρέμβαση του Υπουργού Υγείας κ. Θάνου Πλεύρη ενδυναμώνει την προσπάθεια της πολιτείας και την δική μας για την πλήρη απάλειψη του καπνίσματος στα κέντρα διασκέδασης.

Είμαστε σίγουροι ότι και με την δική σας συμβολή θα καταφέρουμε τα καταφέρουμε!

Χρόνια πολλά και ευτυχισμένο το νέο έτος!»


Ροή ειδήσεων

Advertisement