Connect with us

Ελλάδα

Πυροβολισμοί στη Νέα Σμύρνη: Βίντεο – ντοκουμέντο με τον εκτελεστή και τον συνεργό του

Published

on

Στη δημοσιότητα δόθηκε ένα βίντεο – ντοκουμέντο που αφορά την υπόθεση πυροβολισμών σε καφετέρια της Νέας Σμύρνης, αφού διακρίνεται ο εκτελεστής να περπατάει στο δρόμο λίγο μετά τις δολοφονίες που διέπραξε και να τον ακολουθεί ο συνεργός του, ώστε να διαφύγουν.

Το βίντεο προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο εκτελεστής έφτασε στο σημείο πάνω σε μια μηχανή, που οδηγούσε ο συνεργός του. Έπειτα, κατέβηκε και μέσα σε δύο λεπτά πήγε στην καφετέρια, όπου εκτέλεσε δύο άντρες, ενώ από τα πυρά τραυματίστηκε μία γυναίκα.

https://www.newsbeast.gr/society/arthro/9271615/pyrovolismoi-sti-nea-smyrni-vinteo-ntokoumento-me-ton-ektelesti-kai-ton-synergo-tou

Στη συνέχεια απομακρύνθηκε από το σημείο και σύμφωνα με όσα καταγράφηκαν σε κάμερα ασφαλείας, διακρίνεται ο εκτελεστής να περπατάει στο δρόμο, ενώ τον ακολουθεί από πίσω με αναμμένη τη μηχανή ο συνεργός του. Έπειτα, τον παραλαμβάνει και διαφεύγουν.

Σημειώνεται, ότι σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού, ο δράστης φέρεται να γνώρισε το δρομολόγιο των θυμάτων του, αφού μία ώρα πριν, οι δύο άνδρες βρίσκονταν σε άλλη καφετέρια.

Ροή ειδήσεων

Advertisement