Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα – Τριήμερο Χριστουγέννων: Τα καταστήματα γέμισαν – Πανηγυρισμοί για την εστίαση

Published

on

Εξαιρετικό το τριήμερο των Χριστουγέννων για την εστίαση με πλήθος Πατρινών να βγαίνει και να διασκεδάζει στα μαγαζιά της πόλης. Με σύμμαχο τον καλό καιρό, τα καταστήματα εστίασης γέμισαν και πραγματικά θύμιζαν την προ κόβιντ εποχή. Τα Χριστούγεννα του 2022 δεν είχαν καμμία σχέση με εκείνα του 2021. Όπως λέει στην «Γ» ο Κώστας Σακκής, μέλος ΣΚΕΑΝΑ: «Η εστίαση έχει περάσει δύσκολες στιγμές. Πέρυσι στα καταστήματα δεν επιτρεπόταν η μουσική, με αποτέλεσμα φέτος ο κόσμος να διψά για διασκέδαση. Μετά από αυτό, να θυμίσουμε ότι απαιτείτο πιστοποιητικό εμβολιασμού, κάτι που και πάλι απέτρεπε τους πολίτες από τους χώρους εστίασης».

Από το απόγευμα του Σαββάτου λοιπόν, παραμονή Χριστουγέννων, και ενώ τα εμπορικά έκλειναν, σε ορισμένα καταστήματα εστίασης είχαν ξεκινήσει ήδη τα απογευματινά πάρτυ! Το δε βράδυ του Σαββάτου έγινε «χαμός»! Καταστήματα σε Ψηλαλώνια, Τριών Ναυάρχων, Ρήγα Φεραίου, Πλατεία Γεωργίου, Ηφαίστου, Γεροκωστοπούλου αλλά και στα «περιφερειακά» που ήσαν επίσης κατάμεστα. Στην Πλατεία Γεωργίου μάλιστα, κάποιοι οδηγοί στάθμευαν ακόμη και πάνω στον χώρο της πλατείας.

Όπως φαίνεται όμως και την Πρωτοχρονιά θα ζήσουμε κάτι παρόμοιο, καθώς το ρεβεγιόν για το νέο έτος θα συνοδευτεί με πολύ κέφι και κυρίως όρεξη για διασκέδαση. Όπως λέει ο κ. Σακκής: «Θεωρώ πως και το τριήμερο της Πρωτοχρονιάς θα έχουμε ανάλογη εικόνα. Ο κόσμος θέλει να βγει έξω, να περάσει καλά και ευτυχώς ο φόβος για τον κορωνοϊό είναι ολοένα και μικρότερος. Δεν αποτελεί πλέον ο ιός ανασταλτικό παράγοντα για να διασκεδάσει ο κόσμος».

ΣΟΦΙΑ ΚΑΥΚΟΠΟΥΛΟΥ

Ροή ειδήσεων

Advertisement