Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Εκπλήξεις και μουσική-Εορταστικές εκδηλώσεις στο κέντρο της Πάτρας και στις περιφερειακές αγορές

Published

on

Στη δεύτερη εβδομάδα εορταστικών εκπλήξεων μπαίνει ο Εμπορικός και Εισαγωγικός Σύλλογος Πάτρας που φέτος διοργανώνει ένα δεκαήμερο γεμάτο μουσική σε διάφορες σημεία της Πάτρας, θέλοντας να τονώσει τις τοπικές αγορές και κυρίως να περάσει το σημαντικό μήνυμα στους Πατρινούς καταναλωτές «Ζώ Πάτρα – Στηρίζω Πάτρα».

Το Christmas Fun tour σε συνεργασία με τον ραδιοφωνικό σταθμό Max fm περιοδεύει κάθε μέρα σκορπώντας χριστουγεννιάτικες μελωδίες και ευχές, μαζί με τους ζογκλερ που προσφέρουν μπαλόνια και άπειρα χαμόγελα στα παιδιά.

Την περασμένη Πέμπτη πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η συναυλία των 1550 και Δημήτρη Σταρόβα, γεμίζοντας κόσμο την πλατεία Γεωργίου. Το κοινό τραγουδώντας και χορεύοντας απόλαυσε ένα εκρηκτικό μουσικό πρόγραμμα, αλλά και το αστείρευτο χιούμορ του Σταρόβα!
Αντίστοιχα το Σάββατο το πρωί, το κέντρο γέμισε κόκκινα μπαλόνια, ευχές και μουσικές.

Από το βαν του Max fm στην πλατείας Γεωργίου φορείς και επίσημοι μετέφεραν ραδιοφωνικά τα μηνύματα και περαστικές παρέες παιδιών τραγούδησαν στο ραδιόφωνο τα χριστουγεννιάτικά κάλαντα.
Η δεύτερη εβδομάδα ξεκίνησε με μία μεγάλη έκπληξη! Η συναυλία του Άκη Δείξιμου
πραγματοποιήθηκε «on the road» στις γειτονίες της Ακρωτηρίου και των Ζαρουχλέικων, τερματίζοντας στην Πλατεία Γεωργίου! Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν πάρα πολύ ενθουσιώδεις, με πεζούς και οδηγούς να χειροκροτούν και να χορεύουν στο πέρασμα του μουσικού λεωφορείου με ολόκληρη την μπάντα στην οροφή του!

Σήμερα το δεύτερο μεγάλο live του δεκαημέρου θα πραγματοποιηθεί στον πεζόδρομο της Αγίου Νικολάου με τον Στέφανο Πιτσίνιαγκα, στις 20.30, ενώ το Christmas Fun Tour – Max fm θα ολοκληρώσει την περιοδεία του το Σάββατο το πρωί στην πλατεία Γεωργίου.

Επιπλέον, όπως και την Παραμονή των Χριστουγέννων, έτσι και την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, σε συνεργασία με το Αστικό ΚΤΕΛ Πάτρας, οι πολίτες θα μπορούν να μετακινούνται δωρεάν από το Πάρκινγκ Καλεντζιώτη για το κέντρο.

Όλο το φετινό εγχείρημα είναι πρωτότυπο για τον Εμπορικό Σύλλογο, επιχειρώντας ηχηρή και πολυήμερη παρουσία στην πόλη και τις γειτονιές κατά την εορταστική περίοδο.

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Επιμελητηρίου Αχαΐας.

Ροή ειδήσεων

Advertisement