Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ερασιτεχνικό

ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΑΤΡΩΝ: Εκλέχθηκε νέο Δ.Σ.

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Συμπληρώθηκαν 92 χρόνια από την ίδρυση του σωματείου. Δύο φορές στην πολυσήμαντη ιστορία της η ομάδα αντιμετώπισε ισάριθμες δικτατορίες (η πρώτη των Συνταγματαρχών το 1967 και η δεύτερη πριν από λίγα χρόνια), που προσωρινά την διέλυσαν, αλλά χάρη στην δύναμη και το μεράκι των ενεργών μελών, φίλων και συνοίκων ξαναβρήκε τον δρόμο της.

Μετά από τον ορισμό προσωρινής διοίκησης από το πρωτοδικείο Πατρών το νέο Δ.Σ. που προέκυψε από τις πρόσφατες εκλογές, οι οποίες έγιναν σύμφωνα με το νέο εναρμονισμένο καταστατικό και ύστερα από την συγκρότηση έχει ως εξής:

Πρόεδρος Κώστας Ρηγόπουλος, Α΄ Αντιπρόεδρος Νάσος Κτενάς, Β’ Αντιπρόεδρος Γράμμος Κιάφας, Γενικός Γραμματέας Βαγγέλης Γκούμας, Ταμίας Γιώργος Παπαδόπουλος, Γενικός Αρχηγός Απόστολος Μπαουστάνος, Έφορος Ποδοσφαίρου Γιώργος Αγγελόπουλος, Έφορος Τζούντο Νίκος Δημητρακόπουλος, Πρόεδρος Οικονομικής Επιτροπής Δημήτρης Ζαχαράτος, Έφορος Υποδομών Βασίλης Μυλωνόπουλος, Υπεύθυνος Επικοινωνίας Δημήτριος Κούγιας, Έφορος Χειροσφαίρισης Χρήστος Διονυσόπουλος, Μέλος Ιουλία Τσιμίνη.


Ροή ειδήσεων

Advertisement