Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Λάρισα: Επιχείρησε να κάψει την πρώην σύζυγο ο άνδρας που απειλούσε να αυτοπυρποληθεί

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο άνδρας που απειλούσε να αυτοπυρποληθεί στη Λάρισα ισχυριζόμενος ότι δεν επιτρέπεται να δει το παιδί του, είχε προσπαθήσει λίγο νωρίτερα να βάλει φωτιά στην πρώην σύζυγο του, χωρίς ωστόσο να το καταφέρει.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, χθες το απόγευμα, κατά το χρόνο που αλλοδαπή στάθμευε το Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητό της σε πιλοτή πολυκατοικίας όπου διαμένει, ο δράστης, ενεργώντας αιφνιδιαστικά, περιέλουσε με εύφλεκτο υγρό την παθούσα (σ.σ. πρώην γυναίκα του) και το εσωτερικό του αυτοκινήτου της, επιχειρώντας να προκαλέσει ανάφλεξη με αναπτήρα που κρατούσε, χωρίς ωστόσο να ολοκληρώσει την πράξη του καθότι επενέβη συγγενικό της πρόσωπο που βρισκόταν στο σημείο (σ.σ. ο γιος τους).

Στη συνέχεια, ο δράστης μετέβη σε πλατεία της πόλης, όπου αφού περιέλουσε τον εαυτό του με εύφλεκτο υγρό, απειλούσε ενώπιον των περαστικών να αυτοπυρποληθεί.

Η κινητοποίηση των αστυνομικών ήταν άμεση, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα την ακινητοποίηση του δράστη, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -3- αναπτήρες, ενώ στον περιβάλλοντα χώρο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -3- δοχεία με βενζίνη και -1- βαριοπούλα.

Ροή ειδήσεων

Advertisement