Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Αλλαγή χρόνου με το προσωπικό της Άμεσης Δράσης έκανε ο Υφ. Εξωτερικών Α. Κατσανιώτης

Published

on

Στη Δοξολογία για το νέο έτος που τελέστηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Ευαγγελίστριας στην Πάτρα, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Πατρών, κ. Χρυσοστόμου, παρέστη ο Υφυπουργός Εξωτερικών και βουλευτής Αχαΐας, Ανδρέας Κατσανιώτης, το πρωί της Κυριακής, 1η Ιανουαρίου 2023.

Ο Υφυπουργός μετέφερε τις ευχές του προς το σύνολο των πολιτών της Αχαΐας, σημειώνοντας τα εξής: «Έχοντας αυτοπεποίθηση και εθνική ομοψυχία συνεχίζουμε μαζί για να κάνουμε την πατρίδα μας πιο ισχυρή. Ευτυχισμένο 2023 με υγεία και προκοπή».

Αργότερα, ο κ. Κατσανιώτης μετέβη στην έδρα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας όπου πραγματοποιήθηκε εκδήλωση ανταλλαγής ευχών με τον Περιφερειάρχη, Νεκτάριο Φαρμάκη και στελέχη της Περιφερειακής Αρχής, καθώς επίσης με εκπροσώπους Δήμων, παραγωγικών και επιστημονικών φορέων της Αχαΐας.

Σημειώνεται ότι λίγο μετά την αλλαγή του χρόνου, ο Υφυπουργός Εξωτερικών επισκέφθηκε το Κέντρο Επιχειρήσεων της Άμεσης Δράσης Πατρών όπου συναντήθηκε με τα στελέχη που βρίσκονταν σε υπηρεσία, εκφράζοντας τις ευχές του για υγεία και δύναμη προς το σύνολο του προσωπικού της τοπικής ΕΛ.ΑΣ.

Ροή ειδήσεων

Advertisement