Connect with us

Ποδόσφαιρο

ΑΠΣ ΠΑΤΡΑΙ Μπήκε στην τελική ευθεία, ο Τ. Λαμπρόπουλος υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων

Published

on

 

Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του μπήκε ο ΑΠΣ Πάτραι, ενόψει του παιχνιδιού της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας (4ος όμιλος) με αντίπαλο την Αθλητική Ένωση Ερμιονίδας την οποία οι πράσινοι υποδέχονται στο γήπεδο Προσφυγικών το προσεχές Σάββατο (15:00).

Ένα παιχνίδι που πρέπει να κερδίσουν οι παίκτες του Ανδρέα Ζήκου προκειμένου να ανέβουν και ψυχολογικά, αλλά και βαθμολογικά. Εάν καταφέρουν και πάρουν το τρίποντο -με οποιοδήποτε τρόπο- θα έχουν τη δυνατότητα να δουν με άλλο μάτι το υπόλοιπο του πρωταθλήματος, καθώς στη συνέχεια έρχονται πολύ δύσκολες αναμετρήσεις, όπως είναι αυτή με τον ΑΟ Πυλίου Κω την 9η αγωνιστική εκτός έδρας, στη συνέχεια ακολουθεί (10η) ο Αιολικός Μυτιλήνης στην Πάτρα για να κλείσει έτσι αυτή η τριάδα αγώνων (11η) με τον Πανιώνιο εκτός έδρας.

Φυσικά πριν από αυτές υπάρχει, όπως προαναφέραμε το παιχνίδι με την Ερμιονίδα, που πρέπει να έρθουν οι βαθμοί πάση θυσία. Ωστόσο οι διοικούντες τον σύλλογο προχώρησαν σε… εσωτερική μεταγραφή, καθώς υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του ΑΠΣ Πάτραι ανέλαβε ο πρόεδρος του συλλόγου παλαιμάχων Τάκης Λαμπρόπουλος. Στο μεταξύ, οι πράσινοι κοιτάζουν και μεταγραφικές κινήσεις και θέλουν να αποκτήσουν έναν μέσο κι έναν επιθετικό.

Τ. Αγγ.

Ροή ειδήσεων

Advertisement