Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Αγνοείται από τις 22/12 ο Παναγιώτης Τριανταφυλλίδης-Εκδόθηκε Missing Alert

Δημοσιεύθηκε

στις

Στις 22 Δεκεμβρίου 2022, εξαφανίστηκε από την περιοχή της Πάτρας ο Τριανταφυλλίδης Παναγιώτης 31 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Τριανταφυλλίδη Παναγιώτη σήμερα 4/1/2023 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου, κατόπιν αιτήματος των οικείων του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι, οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε άμεσο κίνδυνο.

Ο Τριανταφυλλίδης Παναγιώτης έχει ύψος 1,78 μ., έχει 80 κιλά βάρος, έχει μαύρα κοντά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε τζιν παντελόνι, αθλητικά μπλε και κόκκινα παπούτσια, μπουφάν μπλε και μαύρο. Έχει τατουάζ μία γυναικεία φιγούρα στο δεξί του χέρι.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple

Ροή ειδήσεων

Advertisement