Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

«Ήταν ήρεμη και ψύχραιμη» – Τι λέει ο οδηγός ταξί που μετέφερε την 29χρονη στον Αλιάκμονα

Δημοσιεύθηκε

στις

«Ήρεμη και ψύχραιμη» χαρακτήρισε την 29χρονη που πέταξε το μωρό της στον Αλιάκμονα, ο οδηγός του ταξί  που τη μετέφερε από το κέντρο της Βέροιας στο φράγμα του ποταμού. Ο ταξιτζής, που άφησε την 29χρονη στον τόπο της τραγωδίας, εντοπίστηκε το μεσημέρι της Πέμπτης και οδηγήθηκε για κατάθεση στο αστυνομικό τμήμα της Βέροιας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός είπε στους αστυνομικούς ότι δεν παρατήρησε κάτι παράξενο. «Δεν αντιλήφθηκα κάτι το μεμπτό. Είδα μια φυσιολογική μητέρα που ζήτησε να πάει το παιδί της στο φράγμα» φέρεται να κατέθεσε στους αστυνομικούς.

«Εκείνη την ημέρα ήμουν εγώ εδώ στην πιάτσα κατά τις 15.00 η ώρα. Έρχεται μια κοπέλα με ένα μωρό στην αγκαλιά, μπαίνει πίσω με το μωρό. Λέω εγώ “γεια σας, χρόνια πολλά”, δε μου είπε αυτή χρόνια πολλά, λέει “πάμε στο φράγμα”. Στο αυτοκίνητο μέσα δεν είπαμε κουβέντα, ήταν ήρεμη διαδρομή» λέει ο οδηγός μιλώντας στο «Live News».

«Ήταν ήρεμη και ψύχραιμη. Φτάσαμε στο φράγμα. Πάντα όταν πάμε εκεί, αφήνουμε τον κόσμο πριν τη γέφυρα. Όταν πλησιάσαμε λέω “πού να σας αφήσω;” και μου είπε “δεν ξέρω”. Είπα εγώ “κάπου εδώ;” κοντά στο αναψυκτήριο και μου είπε “ναι”. Κατέβηκε, με πλήρωσε και έφυγε. Είχε την προσωπική της τσάντα» καταλήγει ο οδηγός του ταξί.


Ροή ειδήσεων

Advertisement